2. İkinci El İkea Eşya Alanlar 0533 493 33 90

İkinci el İkea Eşya alanlarÖzellikle tasarım ürünleri ile gençlerin ve yeni evlenenlerin tercihi olan İkea daha çok estetik ve rahatlığı ön planda tutan ürünler sunduğu için evlerin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Koltuk takımı, karyola, L koltuk, tv üntesi, gardrop, şifonyer, deri koltuk, berjer, raf gibi pek çok ürün gurubu bulunan İkea dan aldığınız ürünleri belli bir müddet sonra satmak mı istiyorsunuz? Bizleri hiç düşünmeden arayabilir, eşyalarınızın türüne ve durumuna göre fiyat alabilirsiniz.

Fiyat almak istediğiniz zaman bizlere eşyalarınızın resimlerini whatsapp veya email yolu ile gönderebilir bu şekilde son derece önemli bir zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz. Resimlerini bizlere ulaşan eşyalarınızın bizlerin fark edemeyeceğimiz herhangi bir kusuru varsa bizlere bunları da ayrıca bildirirseniz hem sizler hem de bizler için daha doğru bir fiyat ortaya çıkmış olur.

Fiyat konusunda anlaşma olması durumunda adresinize geliyor, eşyalarınızın ödemesini nakit olarak yaparak satın alıyoruz. Bildiğiniz gibi ikea ürünlerin montajı da demontaj işlemi de diğer ürünlerden farklıdır. Ancak işinde uzman olan arkadaşlarımız sökme işlemini en kısa sürede gerçekleştirecek ve eşyalarınızı teslim alacak, sizlerden hiçbir nakliye veya demontaj ücreti talep etmeyeceklerdir.

Temiz, sağlam durumda olan ikinci el ikea eşya için bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Sizlere en kaliteli ve hızlı hizmeti vereceğimizden emin olabilirsiniz.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?