Antika Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Evlerimizde veya iş yerlerimizde artık muhafaza edemediğiniz ve elden çıkarmak istediğiniz antika eşya varsa bizleri arayarak aynı gün içinde nakit olarak değerlendirebilirsiniz. Birçok müşterimiz elindeki eşyaların değerini bilmemek de sıradan ürünler olarak görmekte bir kısmı da fazla bir değeri olmayan eşyalarını çok değerli zannetmekte bu yüzden yüksek fiyatlar isteyip bir türlü elden çıkaramamaktadır.

Antika eşya alımı ve fiyatlandırmasında profesyonel olan firmamız, işinin ehli, uzman arkadaşlarımızla eşyalarınızı fiyatlandırmakta, satmak istemeseniz bile en azından sizleri çok daha doğru yönlendirmektedir. https://www.youtube.com/watch?v=MjgBewxdgTw&spfreload=10 kanalımızdan ürünlerimizi de görebilirsiniz.

Suadiye, Caddebostan, Fenerbahçe, Şaşkınbakkal, Şişli, Bomonti, Feriköy, Osmanbey, Nişantaşı, Sarıyer, Tarabya, Beşiktaş, Ortaköy, Ulus gibi İstanbul'un güzide semtlerine sürekli hizmet verdiğimiz gibi bu semtlerimizin dışındaki yerleşim yerlerine de aynı gün içinde hızlı bir şekilde hizmet vermekteyiz.

El halısı, Plak, Piyano, Hereke Halı, Gümüş Eşya, Avize, Antika Koltuk, Antika Yemek Odası, Çay Takımı, Bahü, Varaklı Mobilya, Lükens Ayaklı Mobilya, El Yazması Eser, Antika Saat ve bunların dışında sayamadığımız bir çok antika veya değerli eşyalarınızı elden çıkarmak için bizleri arayabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?