Ataşehir 2. İkinci El Eşya Alanlar

Ataşehir İkinci El Eşya AlanlarHenüz yeni ilçe olan ve sınırları içine yeni mahalleler eklenerek sınırları genişletilen Ataşehir, ikinci el eşya alımı için yoğun biçimde çalıştığımız ilçelerimizden birisidir. Batı Ataşehir ve Eski Ataşehir olarak ikiye ayrılan ilçe de özellikle yeni yapılan residancelar ve büyük siteler önemli bir nüfus barındırmaktadırlar. Bu yoğun ve hareketli nüfus beraberinde de eşya satışını getirmekte, müşterilerimizden ciddi bir şekilde eski eşya satış talebi gelmektedir. Sizler daha önce ikinci el eşya satmadıysanız sizlere bu yazımızla süreç hakkında bilgi verebiliriz.

İkinci el eşya satmak çok kolay ve hızlı bir süreçtir ve kesinlikle benim eşyam satılmaz diye düşünmeyin. Satmayı düşündüğünüz eşyanızın resimlerini çekerek bizlere whatsapp veya email üzerinden gönderirseniz sizlere çok daha kolay ve hızlı bir şekilde cevap verebiliriz. Buzdolabı, çamaşır makinesi, lcd televizyon, koltuk takımı, çekyat, bilgisayar, ses sistemi, elektronik eşya, masa sandalye, retro eşya, mobilya, elbise dolabı, baza yatak gibi günlük kullanımdaki eşyalarınızın yanısıra antika koltuk takımı, antika eşya, el halısı, gümüş obje, tablo, piyano, plak, plakçalar, pikap gibi eşyalarınızı fotoğraflandırarak bize gönderebilir, çok pratik bir şekilde fiyat alabilirsiniz.

Aldığınız fiyatı beğenmeniz durumunda bizlere adresinizi bildirir, hiçbir zahmet çekmeden, nakliye veya hamaliye ücreti ödemeden sadece birkaç saat içinde eşyalarınızı elden çıkarabilirsiniz. Doğru ve güvenilir bir esnafla çalışmak sizlere daha kolay ve karlı bir alışveriş sağlayacaktır. Bizler ikinci el eşya alımı için Ataşehir veya başka ilçelerimiz için haftanın 7 günü çalışıyoruz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?