Beykoz 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Anadolu Yakasının en güzel ve köklü semtlerinden birisi olan Beykoz, ne tür ikinci el eşya veya antika eşya satış talebi gelirse gelsin hızlı bir şekilde hizmet verdiğimiz ilçelerimizden birisidir. Başta da belirttiğimiz gibi semtin geçmişi çok eski geçmişi olduğu için nasıl eşyalar ile karşılaşacağımız hiç belli olmamakta, bizler de işinin ehli ve konunun uzmanı arkadaşlarımızla ister antika ister spot ister ikinci el eşya olsun durmaksızın hizmet veriyoruz.

El halısı, piyano, pikap, antika koltuk, antika yemek odası, masa, gümüş eşya, el yazması eserler, kitap, daktilo, plakçalar, bahü gibi antika eşya alımı için de ikinci el çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, lcd televizyon, koltuk takımı, L koltuk, masa sandalye, baza yatak, elbise dolabı, klima, ofis mobilyası, elektronik eşya, ses sistemi gibi eşyalarınızı da aynı profesyonel ekspertiz hizmeti ile fiyatlandırıyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde nakit ödemesini yaparak satın alıyoruz.

Eşyalarınızı almak için Beykoz ilçesine geldiğimizde sizlerden en ufak bir nakliye veya taşıma ücreti yansıtmıyoruz. Taşıma, montaj veya demontaj gibi işlemlerin tamamını bizler karşılıyoruz. Eski eşya satarken en önemli noktalardan birisi de çalıştığınız esnaftır. Sizleri mağdur etmeyecek, anlaştığınız fiyattan tekrar indirim istemeyecek ve sizlere hiçbir zahmete sokmayacak bir esnafla çalışmak isterseniz bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?