Dudullu 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Çok hareketli ve merkezi bir semt olan Dudullu, yoğun şekilde ikinci el eşya alımı için hizmet verdiğimiz bölgelerden birisidir. Kullanılmış ancak artık kullanılmayacak ve işinize yaramayacak olan eşyalar var ise bizleri arayarak bunların oluşturduğu fazlalıktan kurtulabilirsiniz. Nasıl mı? Daha önce eski eşyalarınızı satmak hiç aklınıza gelmediyse ve süreç hakkında bir bilgi sahibi değilseniz bizleri arayarak veya bu yazımızı okuyarak ön bilgi edinebilirsiniz.

İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, bilgisayar, lcd televizyon, L koltuk, elbise dolabı, yatak odası, yemek odası, retro eşya, masa sandalye, country eşya, baza yatak gibi günlük hayatınız içinde kullandığınız ancak artık elden çıkarmak istediğiniz eşyalar için bizleri arayın sizlere hemen fiyat verelim ve fiyat konusunda anlaşma olması halinde aynı gün içinde evininizden veya adresinizden nakit alalım.

İkinci el eşya satışı kolay bir işlem olsa da Dudullu veya başka bir semtten eşya satacağınız zaman dürüst, saygılı ve sizlere güven veren bir esnaf ile çalışmak da çok önemlidir. Yıllardır ikinci el eşya ve spot eşya sektöründe hizmet veren firmamız sizlere en kaliteli hizmeti verecektir. Dudullu için de bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermek için haftanın 7 günü çalışıyoruz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?