İdealtepe 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Maltepe ilçesine bağlı olan İdealtepe, nezih ve güzel bir semt olmasının yanında son zamanlarda son derece fazla göç alan bir yerdir. Kentsel dönüşümler sebebiyle nüfus oranı da gittikçe artan İdealtepe, ikinci el eşya alımı için çok yoğun şekilde hizmet verdiğimiz bir yerdir. Müşterilerimizden gelen eşya satış talepleri doğrultusunda kendilerine aynı gün fiyat veriyor, eşyalarını adreslerinden nakit alıyoruz.

Ev veya iş yerlerinizde kullanmadığınız, artık sizler için fazlalık durumda olan buzdolabı, çamaşır makinesi, mobilya, koltuk takımı, elektronik eşya, masa sandalye, baza yatak, lcd televizyon, antika mobilya, antika yemek odası, piyano, plak, plakçalar, pikap, el halısı, ofis mobilyası, klima gibi ikinci el eşya alımını yapıyoruz.

Bizlere satmak istediğiniz eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp veya email yolu ile gönderirseniz sizlere anında fiyat verebilir, anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde adresinizden alabiliriz. Eşya alımı sırasında sizlerden hiçbir nakliye veya hamaliye ücreti talep edilmeyecektir.

İkinci el eşya satmak sanıldığı kadar zor ve zahmetli bir iş değildir ancak önemli olan doğru ve dürüst bir esnafla çalışmaktır. İdealtepe ikinci el eşya alımı için de bizlere güvenebilir, en kaliteli ve güvenilir hizmeti alabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü mesai saatleri içinde hizmet veriyoruz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?