İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

İkinci el eşya satışı son zamanlarda oldukça revaçta. İnsanlar kullanmadıkları eşyaları bedelsiz bir şekilde sağa sola dağıtmak yerine belli bir tasarruf elde edebilmek için satma yolunu tercih etmektedir. İkinci el eşya satmanın en kolay yolu ise bu işi yapan kişileri arayarak onlara satmaktır. İçlerinden web sitesi düzgün ve kaliteli olan, sizlerle diyaloğu saygılı olan, yaklaşımı güzel olan bir esnaf ile çalışmanız avantajınıza olacaktır.

Bizler yıllardır ikinci el eşya sektöründe sizlere en hızlı ve kaliteli hizmeti veriyor, satmak istediğiniz eşyaları mümkün olan en yüksek fiyattan değerlendirmeye gayret ediyoruz. Whatsapp veya email yolu ile fotoğraflarını gönderdiğiniz eşyalarınıza mümkün olan en yüksek fiyatı vererek satın alıyoruz. Müşterilerimizin en büyük kaygısı olan nakliye ve taşıma işlemleri için sizlerden en ufak bir ücret talep etmiyor, sizlere hiçbir zahmet vermiyoruz.

Şunu da belirtmek isteriz ki her eşyanın 2.el olarak alınıp satılması pek mümkün değildir. Bu yüzden bizler eşya alımı sırasında temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olan eşyaları alabiliyoruz. Hızlı bir şekilde eşyalarınızı satmak, hiçbir zahmet çekmeden, nakit ödemesini almak için bizler haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

İkinci El Eşya Alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?