Kavacık 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Kavacık Anadolu Yakasının ikinci köprü dibindeki semtidir. Yoğun yerleşimi olan, plazaların, iş yerlerinin fazlaca bulunduğu, konumu itibariyle de güzel bir yerde olan Kavacık, müşterilerimizin bizlerden almamızı istedikleri eşyaların türüne göre aynı gün hizmet verdiğimiz önemli bir bölgedir. İsterseniz sizlere ikinci el eşya satış sürecimizle ilgili bilgi verelim sizler de süreçten haberdar olmuş olun.

Bir çok müşterimizden aldığımız ilk soru Neye göre fiyat veriyorsunuz? dur. Eşyanızın temizlik, sağlamlık ve yeniye yakın olma durumuna göre sizlere fiyat veriyoruz. Her ikinci el eşya satış talebini olumlu karşılamamız mümkün olmadığı için sadece satabileceğimiz eşyalar için müşterilerimize fiyat veriyoruz. Verdiğimiz fiyatta anlaşmamız durumunda sizlerden eşyalarınızı aynı gün içinde teslim alırız ki alırken de kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızı kullanırız. Böylece sizler en ufak bir nakliye veya hamaliye bedeli ödemezsiniz.

Kavacık İkinci El Eşya AlanlarKavacık veya bir başka ilçeden ikinci el eşya satacağınız zaman bizleri aramanız yeterlidir. Sizlere hiçbir zahmet vermeden, adresinize gelerek eşyalarınızı nakit ödeme yaparak satın alıyoruz. İkinci el veya antika eşya satarken fiyat kadar çalışacağınız esnaf da çok önemlidir. Bu yüzden bizleri seçmeniz hem sizlere güvenilir bir ticaret sağlayacak hem de hiçbir problem yaşamadan eşyalarınızı elden çıkarmış olacaksınız.

Sadece Kavacık değil İstanbul sınırları içinde nerede olursanız olun sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. Bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içinde istediğiniz zaman arayabilir, ister fiyat alabilir, isterseniz ikinci el eşya satış süreci ile ilgili öğrenmek istediklerinizi sorabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?