Kayışdağı 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Ataşehir ilçesi sınırları içinde kalan, Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin yoğun olarak ikamet ettiği bir semt olan Kayışdağı, gerek öğrenci kardeşlerimizden gerekse ailelerden yoğun şekilde gelen eski eşya satış taleplerini değerlendirmek için gelen talepleri en kısa sürede değerlendiriyor, müşterilerimize olumlu veya olumsuz geri dönüş yapıyoruz.

Her eşya ikinci el olarak satılamayacağı için satamayacağımız, ya da satılamayacak kadar eski olan eşyalar için müşterilerimize teşekkür ediyor, eşyalarını değerlendiremeyeceğimizi bildiriyoruz. Satılacak durumda olanlar için ise mümkün olan en yüksek fiyatı veriyor, en yüksek rakamı teklif ediyor, fiyat konusunda karşılıklı anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde nakit olarak satın alıyoruz.

Kayışdağı ulaşım için elverişli bir semt olsa da bazen her adrese yetişemediğimiz durumlar olabiliyor. Böyle durumlarda eşyalarınızın bizlere fotoğraflarını göndermenizi isteyebiliriz. Whatsapp veya email aracılığı ile sadece birkaç dakikanızı alacak bir işlem ile göndereceğiniz fotoğraflar sayesinde sizlere çok daha kısa bir sürede fiyat verebiliriz.

Kayışdağı veya bir başka semt için bizleri ikinci el eşya veya spot eşya satacağınız zaman arayabilir, en kısa süre içinde fiyat alabilirsiniz. En iyi, kaliteli ve hızlı hizmet için haftanın 7 günü çalışıyoruz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?