Lcd ve Led Televizyon Alanlar 0533 493 33 90

Televizyon izleme alışkanlığımızı tamamen değiştiren yeni nesil televizyonlar lcd veya Led televizyon olarak üretilmekte hatta son zamanlarda bunlara Oled Tv de eklenmektedir. Üstün görüntü kalitesi ve derinlik ile son derece gerçekçi renklerde tv izleme imkanı veren televizyonlar ikinci el olarak da alınıp satılmaktadır.

Evlerinizde veya iş yerlerinizde daha önce aldığınız ancak zamanla sizlere fazla gelen spot veya ikinci el lcd televizyon, led televizyon varsa bunları bizleri arayarak aynı gün içinde nakit olarak satabilirsiniz. Bizleri arayarak satmak istediğiniz televizyonun markasını ve modelini söyledikten sonra mümkün olan en yüksek fiyatı alabilirsiniz.

Televizyonunuz Samsung, Lg, Toshiba, Panasonic, Vestel, Philips, Sony, Arçelik, Pionerr, Sharp gibi lcd televizyon led televziyon markalarının hangisinden olursa olsun bizleri arayarak model numarasını verdiğiniz andan itibaren sizlere verdiğimiz fiyatta anlaşmamız halinde sadece bir saat içinde adresinizden alım yapıyoruz.

Görüntüsü problemsiz olan, ekranda herhangi bir çizgi, nokta veya vuruk olan, paneli sorunlu olan televizyonları almamız mümkün değildir. Bir televizyon ne kadar eksiksiz ve sağlam ise, yeniye yakın ise sizlere vereceğimiz fiyat da o kadar yükselecektir. Bizler  spot ve ikinci el lcd televizyon, led televizyon için haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?