Merdivenköy 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Merdivenköy ikinci el eşya satışı için bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içinde hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizler için fazlalık durumunda olan buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, koltuk takımı, L koltuk, masa sandalye, lcd televizyon, baza yatak, klima, el halısı, elektronik eşya, bilgisayar, antika eşya, antika mobilya, plak, plakçalar, piyano, pikap, gümüş eşya, bahü, obje, tablo gibi eşyalarınızı adresinizden, sizlere hiçbir zahmet vermeden, nakliye veya hamaliye ücreti yansıtmadan, nakit ödemesini yaparak satın alıyoruz.

Fiyat almak istediğinizde bizlere eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp veya email aracılığı ile göndermeniz yeterlidir. Fotoğraflar elimize ulaşır ulaşmaz sizlere en kısa süre içinde eşyalarınızı alıp alamayacağımızı, alacaksak ne kadar bir ücret ödeyebileceğimizi bildiriyoruz. Fiyat konusunda anlaşmamız halinde ise sizler hiçbir zahmet çekmeden, nakliye veya hamaliye ücreti ödemeden eşyalarınızı elden çıkarıyorsunuz.

İşinin uzmanı arkadaşlarımız sizlere en iyi hizmeti vereceklerdir. Benim eşyam satılmaz diye düşünmeden bizleri arayın, sizlere en doğru fiyatı verelim, eşyalarınızı hemen teslim alalım. Merdivenköy, Göztepe, Fikirtepe, Sahrayıdedid hiç fark etmeksizin bizleri arayabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?