Nar City 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Nar City Maltepe sınırları içinde Başıbüyük mahallesine bağlı ve pek çok daireyi içinde bulunduran dev bir sitedir. Burada ikamet eden ve ikinci el eşya satmak isteyen müşterilerimize de diğer ilçe veya semtlerde olanlar gibi anında hizmet veriyor, satacakları eşyaları hemen satın alıyoruz. Neye göre fiyat veriyoruz? Eşyalarınızı nasıl alıyoruz? İsterseniz sizlere bu konularla ilgili bilgi verelim;

Eşyalarınızın yeni veya yeniye yakın olmasına, sağlam olmasına, temiz olmasına ve markasına göre fiyat vermekteyiz. Sizler de tahmin edersiniz ki temiz ve yeniye yakın olan bir eşyanın alımı ile eski ve yıpranmış bir eşyanın alımı aynı olmamaktadır. Bir çok ikinci el eşya satış talebi gelen Nar City, Narkule ve Nar Life için müşterilerimizin adreslerine giderek fiyat verebildiğimiz gibi, fotoğraflarını gönderdikleri eşyalarına da fiyat verebilmekteyiz.

Akıllı telefonlarınızın whatsapp veya email özelliği sayesinde birkaç fotoğraf göndermeniz durumunda sizlere eşyalarınız ile ilgili fiyat verebilir, anlaşabilirsek aynı gün içinde nakit ödemesini yaparak alabiliriz. Hiçbir nakliye veya montaj ücreti ödemeden, eşyalarınızı aynı gün içinde elden çıkarabilirsiniz.

Sitenizin eşya alış saatlerine riayet ederek, son derece profesyonel ve kaliteli hizmet anlayışı ile siz değerli müşterilerimize Nar City, Nar Kule ve Nar Life için hizmet veriyoruz. Bizleri hergün mesai saatleri içinde arayabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?