Sahrayıcedid 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Sahrayıcedid semt olarak ulaşımı kolay ve yoğun bir nüfusa sahip, nezih bir bölgedir. Kadıköy sınırları içinde olup, Göztepe, Kozyatağı, Merdivenköy gibi bölgelerle komşudur. Sahrayıcedid ikinci el eşya veya antika eşya satmak için müşterilerimiz bizleri aradığı andan itibaren kendilerine mümkün olan en kaliteli hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. En kısa sürede adresinizde oluyor, eşyalarınızı yerinde inceleyerek fiyatlandırıyor, fiyatta anlaşmamız halinde ise anında ödemesini yaparak satın alıyoruz. Eğer eşyalarınızı hemen değil birkaç gün sonra vermek istiyorsanız sizlerle mutabık kaldığımız birgün satın alıyoruz ancak sürenin çok uzun olmamasına dikkat ediyoruz.

Sahrayıcedid İkinci El Eşya AlanlarGelen her talebe olumlu cevap vermemiz bir başka deyişle her eski eşyayı almamız mümkün değildir. Bu yüzden bizler de alım yaparken mümkün olduğu kadar temiz, sağlam, yeni veya yeniye yakın eşyaları seçmeye gayret ediyoruz.

Buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, L koltuk, lcd televizyon, bilgisayar, klima, elektronik eşya, led televizyon, masa sandalye, retro eşya, retro koltuk gibi eşyalarınızın yanı sıra antika eşya, el halısı, bahü, klasik mobilya, antika mobilya, oymalı yemek odası, eskitme mobilya, gümüş eşya, obje, plak, pikap, piyano, plakçalar gibi eşyalarınızı mümkün olan en yüksek fiyattan satın alıyor, uzman arkadaşlarımız tarafından fiyatlandırıyoruz. Alım sırasında ise sizlerden en ufak bir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmiyoruz.

Sadece Sahrayıcedid için değil diğer ilçelerimizden veya mahallelerimizden de bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içinde arayabilirsiniz. Sizlere en zahmetsiz ve kaliteli hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz.


0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?