Şerifali 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Ataşehir sınırları içinde bulunan Şerifali, hem ulaşımı kolay hem de nezih bir semt olmasından dolayısıyla tercih sebebi olmaktadır. Bu yüzden residance ve lüks pek çok site bulunan bölgede önemli bir nüfus ikamet etmektedir. Firma olarak ikinci el eşya alımı için Şerifali ve çevresine mümkün olduğu kadar hızlı hizmet vermekte satışı talep edilen eşyaları aynı gün hatta birkaç saat içinde ödemesini yaparak teslim almaktayız.

Satmayı düşündüğünüz eşyaların resimlerini çekerek bizlere whatsapp veya email üzerinden yollarsanız sizlere anında fiyat verebiliriz. Verdiğimiz fiyatta anlaşmamız durumunda isterseniz aynı gün isterseniz sizlerin müsait olduğunuz bir gün adresinizden nakit olarak alıyor, sizlerden hiçbir nakliye, hamaliye veya montaj ücreti talep etmiyoruz.

Şerifali İkinci El Eşya Alanlar
İkinci el beyaz eşya, mobilya, koltuk takımı, bilgisayar, lcd televizyon, masa sandalye, ses sistemi, led televizyon, çekyat takımı, klima gibi günlük kullanımdaki eşyalarınızın yanı sıra antika mobilya, antika koltuk takımı, piyano, plak, plakçalar, pikap, antika yemek odası, el halısı, gümüş eşya gibi eşyalarınızı da eksper arkadaşlarımız tarafından fiyatlandırarak alıyoruz.

Şerifali veya başka bir ilçeden bizleri arayarak fiyat alabilir, fazlalık durumunda bulunan eşyalarınızı aynı gün içerisinde hızlı bir şekilde elden çıkarabilirsiniz. Bilgi almak veya iletişime geçmek için bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?