Taşdelen 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Taşdelen bölgesinden de ikinci el eşya satmak isteyen müşterilerimize aynı gün içinde hizmet veriyoruz. Artık kullanmadığınız, sizler için fazlalık durumunda olan eşyalarınızı satmayı düşündüğünüz de bizleri irtibat numaralarımızdan arayabilir, fiyat alabilir, süreç ile ilgili bilmediğiniz konuları sorabilirsiniz. Bizleri arayıp bilgi aldığınızda eşyalarınızı satmak zorunda değilsiniz.

Satılmak istenen her eşyanın alınması söz konusu olamayacağı için gelen talepler arasında içlerinden temiz, sağlam ve satılabilir durumda olanları değerlendirebiliyoruz. Çok eski, artık kullanılamayacak durumda olan, demode ürünleri almamız mümkün değildir. O yüzden eşyalarınızı ne kadar yeni ise sizlere vereceğimiz fiyat da o kadar yüksek olacaktır.

Taşdelen ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, led televizyon, koltuk takımı, çekyat, elektronik eşya, bilgisayar, masa sandalye, baza yatak gibi eşyalarınızın yanı sıra piyano, plak, plakçalar, pikap, el halısı, antika eşya, gümüş, daktilo, fotoğraf makinesi, varaklı koltuk takımı gibi eşyalarınızın alımı için sizlere haftanın 7 günü hizmet vermekteyiz.

Taşdelen, Çekmeköy, Alemdağ gibi bölgeler veya İstanbul'un neresinde olursanız olun sizlere en kaliteli hizmeti en kısa süre içinde vereceğimizden emin olabilirsiniz. Ücretsiz nakliye, hızlı ve pratik hizmet için bizleri arayabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?