Ünalan 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

İstanbul'un her yerinden ikinci el eşya alan firmamız sizlere Ünalan ikinci el eşya alımı için de en hızlı ve kaliteli hizmeti verecektir. Satmayı düşündüğünüz ikinci el eşya için bizleri aradığınız andan itibaren eşyalarınızı en kısa sürede fiyatlandırıyor, fiyat konusunda anlaşmamız halinde ise aynı gün içinde Ünalan adresinizden satın alıyoruz. Alım ve fiyatlandırma konusunda bilmek istediklerinizi bizlere iletişim hatlarımızdan sorabileceğiniz gibi bu yazımızı okuyarak da bilgi edinebilirsiniz.

İkinci el eşya fiyatı vermek için en çok tercih ettiğimiz yöntem whatsapp veya email üzerinden resim alarak fiyat vermektir. Bu sayede hem sizler hem de bizler önemli bir zaman kazanmış oluyor, eşya alış işlemini çok daha kısa bir sürede yapmış oluyoruz. Eşyalarınızın resimlerde belli olmayan kusurları varsa bizlere bu kusurları ayrıca belirtirseniz, sizlere çok daha net bir fiyat verebiliriz. Verdiğimiz fiyatta anlaşmamız durumunda birkaç saat içinde eşyalarınızı adresinizden alıyor, sizler en ufak bir zahmet vermiyor, hiçbir maliyet yüklemiyoruz.

Eşyalarınıza fiyat verirken en çok dikkat ettiğimiz konu temizlik, sağlamlık, yeni veya yeniye yakın olma durumudur. Tabi ki gelen her eşya talebini değerlendirmemiz mümkün değildir. Bu yüzden bizler de içlerinden mümkün olduğu kadar temiz ve satılabilir durumda olanlarını seçmeye çalışıyoruz.

Ünalan olsun veya başka bir semt olsun ikinci el eşya satmak istediğiniz zaman bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içinde arayabilir, sormak istediğiniz konular hakkında bilgi alabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Ünalan İkinci El Eşya Alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?