Kartal ikinci el ev eşyası alan firmalar


 Kartal ilçesinden ikinci el eşya satmak istiyorum diyerek bizi arayan pek çok insan oluyor. Nüfusu fazla olan ve gitgide artan ilçeden gelen talepler ekibimiz tarafından hızlı şekilde değerlendiriliyor. Sizin de böyle bir talebiniz mi var?

Daha önce herhangi bir eşyanızı sattınız mı? Cevabınız hayırsa, süreç hakkında herhangi bir fikriniz yoksa hata yapma ihtimaliniz çok fazla. Merak etmeyin tecrübeniz olmasa da yazımızı okuyarak Kartal ikinci el ev eşyası alan firmalar hakkında önemli bilgilere erişeceksiniz. İsterseniz hemen başlayalım

Kartal İkinci El Eşya Alanlar

  • İkinci el ev eşyası nasıl satılır sorusunun cevabı çok basit. 0533 493 33 90 numaralı telefonumuza eşyalarınızın fotoğraflarını göndermeniz yeterli. Whtsapp, bip, signal veya telegram ile gönderim yapabilirsiniz.
  • Ekibimiz gerekeli incelemeleri yaptıktan sonra size hemen olumlu veya olumsuz dönüş yapacaktır. 
  • Eşyalarınız bizim alabileceğimiz türde ve durumda ise istediğiniz gün Kartal ikinci el eşya alımını gerçekleştiriyoruz.
İkinci el eşya süreci nasıl işliyor, eski eşya satarken neye göre fiyat teklif ediyoruz şimdi bunları açıklayacağız. Yukarıda da belirttiğimiz gibi aklınıza takılan bir detay kalsın istemiyoruz. Çünkü insan bir konu hakkında bilgi sahibi değilse hata yapma ihtimali çok yüksektir. Sizin hata yapmanızı, eşyalarınızı değerinin altında satmanızı istemiyoruz. 

Ne Tür İkinci El Eşya Alıyoruz?

İkinci el eşya nedir ne değildir bunu daha önceki yazılarımızdan belirtmiştik. Bir eşyanın eskici veya spotu tarafından alınması için maddi bir değerinin olması gerekir. Eşya kavramı çok geniş, içerisine pek çok şey sığdırabileceğimiz bir tanım olsa da bizim alabileceğimiz ürün grubu belirlidir.

İkinci el beyaz eşya, klima, televizyon, mobilya, koltuk takımı, plak, gümüş, yatak odası, ofis mobilyası, deri koltuk, deri koltuk, klasik mobilya gibi eşyalarınızı ilk olarak sayabiliriz. 

Kervan mobilya, Metebronz, Fatih Kıral, Mudo Concept gibi pahalı markaların aksesuar, deri koltuk, ayna, puf, yemek odası gibi eşyalarını da alabiliyoruz. Bizi iletişim araçlarımızdan arayabilir, mail veya fotoğraf göndererek fiyat teklifi isteyebilirsiniz. 

Umut Spot olarak spot eşya yani sıfır eşya alımı da yapabiliriz. Özellikle buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, klima, televizyon gibi ürünleri faturası olması halinde nakit alabiliriz. Bu da demek oluyor ki Kartal spot eşya alanlar için de bizi tercih edebilirsiniz. 

Fiyatı Neye Göre Teklif Ediyoruz?

  • Temiz olmasına
  • Sağlam olmasına
  • Satılabilir durumda olmasına
  • Markasına ve modeline göre fiyat veriyoruz.
Kartal ikinci el eşya alımı için bu detaylara dikkat ediyoruz. Özellikle ikinci el beyaz eşya, klima, televizyon, elektronik eşya gibi ürünlerin mutlaka çalışır durumda olmasına özen gösteriyor, arızalı, çalışmayan ürünleri almıyoruz. 

Nakliye ve Ödeme Nasıl Yapılıyor?

Kartal ikinci el eşya alan yerler için bizi arayarak zahmet çekmeden nakliye ücreti ödemeden satış yapabilirsiniz. Eşyalarınız ekibimiz tarafından kısa sürede araca yüklenecek, bu esnada size zahmet verilmeyecek, yardım etmeniz talep edilmeyecektir.

Ödeme ise istediğiniz şekilde eft veya havale ile de ödenebilir. Biz nakit ödeme yapmayı tercih etsek de ödeme şeklini siz belirleyebilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?