Eşyalarımı Spotçuya Satmak İstiyorum

 

Spotçuya ikinci el eşya satmak istiyorum ama kimi tercih edeceğim? Bu işi yapan yani ikinci elci, spotçu dediğiniz o kadar çok firma var ki hangisine güveneceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekir. 

Biz Umut Spot olarak eşyalarımı satmak istiyorum diyen herkese titizlikle hizmet veriyoruz. Anadolu Yakası veya Avrupa Yakası farkı gözetmeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hareket ediyor, mümkün olan en kısa sürede fiyat teklifi sunuyoruz.

İkinci el eşya alanlar ve spot eşya alanlar için yaptığınız aramada bizi tercih etmeniz halinde sizi nasıl bir sürecin beklediğini, nelere dikkat etmeniz gerektiğini detaylı şekilde anlatmak istiyoruz. Amacımız eşyalarınızı değerinde satmanız ve bunu yaparken de sorun yaşamamanızdır. İsterseniz hemen başlayalım.

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

  • 0533 493 33 90 numaralı telefonumuza eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp ile gönderebilirsiniz.
  • Ekibimiz eşyalarınızın fotoğraflarını inceleyecek, size kısa süre içinde dönüş yapacak, fiyat teklifimizi iletecektir.
  • Fiyat konusunda karşılıklı anlaşma sağlanmasının ardından istediğiniz gün adresinizden alım yapılacaktır.
Sizin de fark ettiğiniz gibi ikinci el eşya alım satım işlemleri çok kısa ve basit bir süreçtir. Evden çıkmadan, kolaylıkla fiyat teklifi alabilir, istediğiniz gün satabilirsiniz. Spotçuya veya ikinci el eşya alan yerlere eşya satmak eşyalarını nakite çevirmek isteyen müşterilerimiz için en güvenli yoldur.

Bize Ne Tür Eşyalar Satabilirsiniz?

İkinci el eşya alım satım için birbirinden farklı ürünle ilgileniyor olsak da bazı noktalarda seçici olmak, satabileceğimiz durumdaki eşyaları almak zorundayız. 

Spotçuya ne satılır, ikinci elciler ne gibi eşyalar alır şimdi de bunu cevaplama zamanı. Beyaz eşya, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, klima, televizyon, ofis mobilyası, bahçe mobilyası, deri koltuk, klasik mobilya gibi günlük kullanımda olan eşyalarınızı alıyoruz.

Aynı zamanda gümüş eşya, el halısı, plak, pikap, piyano, Metebronz, Kervan Mobilya, Fatih Kıral Mobilya gibi markaların ürünlerini de satın alıyoruz. Sizin eşyanızı alıp almayacağımızı öğrenmek için sadece bir kaç fotoğraf göndermeniz yeterli. 

 Nakliye ve Ödeme Nasıl Yapılır?

Eşyalarımı spotçuya satmak istiyorum ama sorun yaşamak istemiyorum diyorsanız biz her zaman hizmetinizdeyiz istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Eşyalarınızın alımını ücretsiz nakliye ile yapıyor, size zahmet vermiyoruz.

Ödeme işlemlerini ise istediğiniz şekilde nakit, eft veya havale ile yapabiliyoruz. Anadolu Yakası veya Avrupa Yakası olması bizim için hiç önemli değil. Ekibimizi istediğiniz zaman arayabilirsiniz. 


www.umutspot.com
umutspot@gmail.com
0533 493 33 90



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?