Bakkalköy 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Bakkalköy genelde iş yerlerinin değil konutların daha fazla olduğu önemli ve yoğun bir semttir. Bu yoğunluk da ikinci el eşya veya spot eşya satışı için gelen taleplerin fazla olmasına sebep olmaktadır. Daha önce böyle bir işlem yapmamış ve eşyalarını nasıl satacağını bilmeyen müşterilerimiz bizleri arayarak süreç hakkında bilgi alabilmekte, aldıkları bilgi çerçevesinde eşyalarını satıp satmamaya karar vermektedirler.

Bakkalköy 2.el eşya alışı için müşterilerimize fiyat vermek için hem kolay hem de zaman kazandıran bir yol olduğu için fotoğraf üzerinden fiyat verme yöntemini tercih ediyoruz. Bizlere satılacak olan ikinci el eşya fotoğraflarını gönderirseniz, sizlere çok daha kısa süre içinde fiyat verebiliriz. Verdiğimiz fiyatı kabul etmeniz durumunda ise aynı gün içinde ya da sizlerin tercih ettiğiniz birgün eşyalarınızı satın alabiliriz.

Bakkalköy eski eşya alımı için sizlere hiçbir maliyet yansıtmadan eşyalarınızın satın alırken, nakliye veya hamaliye gibi giderlerin tamamını kendimiz karşılıyoruz. Sizler sadece eşyalarınızı aynı gün içinde elden çıkarmanın rahatlığını yaşıyorsunuz.

İkinci el eşya satmak son derece kolay ve satan kişiye hiçbir zahmet vermeyen bir işlem olsa da çalışacağınız esnaf da burada çok önemlidir. İşini profesyonelce yapan, sizleri üzmeyecek, anlaştığınız fiyattan indirim isteyerek sizleri yormayacak bir esnafla çalışmanız her zaman avantajınıza olacaktır. Bizler tüm bu hizmetler için sizlere bir telefon kadar yakınız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?