El Halısı Alanlar 0533 493 33 90

El halısı adı üzerinde makine halısı olmayan el emeği ile dokunmuş halılardır. Ülkemizin pek çok yöresinde, dokunduğu yörenin adı ile anılan halılar bulunmaktadır. Isparta halısı, Kayseri Bünyan Halısı, İpek Halı, Hereke Halı, Milas Halısı, İran Halısı, Sivas Cezaevi Halısı  gibi pek çok kıymetli halı arkadaşlarımız tarafından profesyonel şekilde incelenmekte, fiyatlandırılarak sizlere bildirilmektedir. Verdiğimiz fiyatta anlaşabilmemiz durumunda ise aynı gün içinde sizlerden nakit olarak alımını yapmaktayız.

El halısı alanlar halının az yıpranmış, renklerinin birbirine karışmamış, abraj barındırmamış, overlok yapılmamış olanını almak isterler ki bunlar çok daha fazla tercih edilmektedir. Çok fazla yıpranmış, bir çok yerinde yer yer çürükler olmuş, adeta yırtılacak kadar küflenmiş ve overlok yapılmış halılar çok fazla tercih edilmemektedir.

Ayrıca her halı antika veya el halısı olsa bile kıymetli bir şekilde değerlendirilir diyemeyiz. El halısı olsa bile çok fazla bulunan bir cinsten halı olması da o halının değerini düşürmektedir. Hak verirsiniz ki bir halı ne kadar nadir bulunursa o kadar değer kazanmaktadır.

Cm2 sine düşen ilmek sayısının sıklığı, renklerdeki canlılık, renkler arasındaki uyum, ipliğin kalitesi, dokumanın şekli gibi etkenler halıya değer katmaktadır.

Sizler de elinizde bulunan halılar için fiyat almak isterseniz bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermek için tüm İstanbul'a cadde cadde sokak sokak ulaşıyoruz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?