Gebze 2. İkinci El Eşya Alım Satım Yapanlar

Gebze ikinci el eşya alım satım yapanlar


Atıl durumda olan, kullanmadığınız, çeşitli sebeplerden dolayı elden çıkarmanız gereken eşyalarınız varsa bizi tercih edebilirsiniz. Gebze 2. ikinci el eşya alım satım yapanlar için firmamızı arayabilir, bilgi alabilir ve kısa sürede fiyat teklifi alabilirsiniz. 

İstanbul ilçeleri arasında olmasa da Gebze ilçesinden bizi arayarak ikinci el eşya satmak istiyorum diyen herkesle ilgileniyoruz. 2.el eşya alan güvenilir firma arayışınız varsa bu noktada hizmetinize talip oluyoruz. Daha önce herhangi bir eşyanızı satmadıysanız, tecrübeniz yoksa ve sürecin nasıl ilerlediğini merak ediyorsanız yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Anadolu Yakası, Avrupa Yakası ayrımı yapmadan hizmet veriyor olsak da komşu ilçelerden gelen talepleri de değerlendiriyoruz. O halde yazımıza geçelim ve Gebze ikinci el eşya alanlar için tüm bilgileri paylaşalım.

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

İkinci el eşya nedir, nasıl satılır bunun hakkındaki bilgileri daha önceki yazılarımızda detaylı şekilde anlatmıştık. Önemli olan maddi değerinin olması, alınıp satılabilecek, tercih edilebilecek bir eşya olmasıdır.

Çok yıpranmamış, deforme olmamış, temiz, sağlam ürünler için ödeme yapılır. Aksi takdirde sizden alacağımız ürünleri dükkanımızda satamayacağımız için alım yapamıyoruz.

0533 493 33 90 numaralı telefonumuza whatsapp, telegram, signal veya bip ile eşyalarınızın fotoğraflarını gönderebilirsiniz. Ekibimiz eşya fotoğraflarını inceledikten sonra size hemen geri dönüş yapacak, fiyat teklifimizi iletecektir.

Fiyat teklifimiz sizin tarafınızdan onaylanırsa istediğiniz gün Gebze ilçesinden 2.el eşya alımı hızlı şekilde yapılır.

Fiyat Teklifimizi Neye Göre Belirliyoruz? 

  • Eşyalarınızın temiz olması
  • Sağlam olması
  • Satılabilir olması
  • Markası
  • Modeli
  • Tercih edilebilir, başkasının işini görebilecek ürünler olması
Yukarıda belirttiğimiz detaylar en çok dikkat ettiklerimizdir. Biz yılardır Gebze ikinci el eşya alımı için aktif hizmet veriyor, bu işin ticaretini yapıyoruz. Dolayısıyla pas, kir, leke, arıza gibi sorunları olan ürünleri almıyoruz.

Bize Ne Tür Eşyalar Satabilirsiniz?

Gebze ilçesinden ikinci el beyaz eşya, klima, televizyon, elektronik eşya, mobilya, klasik eşya, el halısı, gümüş, bahçe mobilyası, ofis mobilyası, deri koltuk gibi eşyalarınızı aldığımızı söyleyebiliriz.

Metebronz, Kervan Mobilya, Mudo Concept, Fatih Kıral marka ikinci el mobilya alımlarını da yapıyoruz. Bunlar değerli, gösterişli ürünleri olan pahalı markalardır.

Satacağınız ürünün türü ve çeşidi verdiğimiz örnekler arasında yer almasa bile bize fotoğraflarını göndererek alıp alamayacağımızı sorabilirsiniz. 

Nakliye ve Ödeme Nasıl Yapılır?

Gebze ikinci el eşya alan yerler için bizi tercih ederek zahmetsiz bir satış yapabilirsiniz. Pek çok müşterimiz ikinci el eşya alanlar nakliye yapar mı, eşyalarımı satarken nakliye ödeyecek miyim gibi sorular soruyor. Bu sorulara vereceğimiz cevap elbette hayır olacak.

Firmamız kendi araçları ve ekibi ile hizmet vermekte, eşyalarınızı kısa sürede satın almaktadır. Anlaştığımız rakam nakit ödenmekte, isterseniz eft veya havale de yapılabilmektedir. Umut Spot olarak müşterilerimizden sıfır eşya yani spot eşya alımı da yapabilmekteyiz. Bizi istediğiniz zaman arayabilir, sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.


0533 493 33 90
umutspot@gmail.com








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?