Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?



Müşterilerimizi bilgilendirmek ve elde çıkarmak istedikleri eski eşya ya da eşyalar için ne yapmaları gerektiğini anlatmak için yazımızın devamında açıklayıcı bilgiler vereceğiz. Evinizde, deponuzda, çatı katınızda, ofisinizde biriken artık elden çıkarmak istediğiniz eşyalar için hangisi daha mantıklı? Belediyeler mi ikinci el eşya alan yerler mi?

Eğer eşyanız satılabilecek, bir başkasının ihtiyacını görecek, temiz, sağlam ve model olarak tercih edilebilir eşyalar ise eski eşya alan yerler ile irtibata geçerek nakit satmanızı tavsiye ederiz. Çünkü belediyeler eşyalarınız için bir bedel ödemez ve bulunduğu yerden almazlar. Eşyalarınız kaçıncı katta ve hangi adreste ise kapının önüne çıkarmanızı isterler. Bu da size belirli bir hamaliye külfeti doğurur.

Zaten işinize yaramayan ve elden çıkarmak istediğiniz bir eşya için bir de hamaliye ücreti ödemeniz pek mantıklı olmaz. Belediyelere eski eşya vermenin bir diğer dezavantajı da zamandır. Sizin istediğiniz zaman değil belediyenin istediği ve belirlediği zaman eşyalarınız alınır. Bu yüzden satılabilir olduğuna inandığınız eşyalarınız için ikinci el eşya alanlar ile irtibata geçmeniz daha mantıklı olacaktır. Böylece eşyalarınızı nakliye veya hamaliye ücreti ödemeden istediğiniz zaman göndermiş hem de üzerine belirli bir maddi karşılık almış olursunuz.

Firmamız tüm İstanbul geneline hızlı ve kaliteli hizmet vermekte, eşyalarınızı adresinize gelerek satın almaktadır. Bizi istediğiniz gün arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Spot Eşya Nedir ?

Vintage Ürün Nedir?