2. İkinci El Eşya Alıyoruz 0533 493 33 90

Umut spot olarak ikinci el eşyalarınızı İstanbul'un hangi semtinden olursa olsun nakit olarak değerinde alıyoruz. Sizin kullanmadığınız, evinizin, iş yerinizin, deponuzun bir köşesinde unuttuğunuz bir eşyanız bile bizler için değerlendirilebilecek bir ikinci el eşya olabilir. Tabi ki buradan her ikinci el eşya maddi değer taşıyacak gibi bir anlam çıkarmamak lazım. Değişen yaşam şartlarında insanlar sürekli eşyalarını değiştirmektedir bu yüzden bir çok ikinci el eşya satılabilir duruma gelmektedir. Bizim için ikinci el eşyanın temiz olması, kullanılabilir olması, yıpranmamış olması önemlidir. Sizin ikinci el eşyanız bir başkasının yeni eşyası olacağı için bizler de müşterilerimize sağlam, dayanıklı ve uzun süre kullanabilecekleri eşyalar satmak istediğimiz için alış sırasında seçici olmak zorunda oluyoruz.

İkinci el beyaz eşya, mobilya, ses sistemi, elektronik eşya, mobilya, koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi, led televizyon, lcd televizyon, bulaşık makinesi, bilgisayar, klima, masa sandalye, köşe koltuk takımı, büro mobilyası, ofis mobilyası gibi eşyalarınızın alımını yanı gün adresinizden nakit yapıyoruz. Yeter ki bu eşyalar temiz ve sağlam durumda olsun, yeni veya yeniye yakın durumda olsun.

Anadolu yakası veya Avrupa yakası fark etmeksizin ikinci el eşya için sizlere mümkün olan en kaliteli ve zahmetsiz hizmeti veriyor, hiç bir maliyet yansıtmıyoruz. 2. el eşya satmak isterseniz bizleri haftanın 7 günü telefon numaralarımızdan arayabilir, mesaj yollayabilir, mail atabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.


Adres: Rüştü Sarp Cad. No:10/B
Küçükyalı/İstanbul

0216 366 60 61
0533 493 33 90

umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?