İkinci el eşya alımı yapıyoruz 0533 493 33 90

Nüfus oranındaki artış beraberinde yeni ihtiyaçları getirmektedir. Evlilik oranlarındaki artış yeni eşya alımını da beraberinde getirdiği gibi, kullanılmayan eşyalarında satışını zaruri hale getirmektedir. Umut Spot olarak kullanmadığınız bu eşyalarınızı nakit olarak alıyoruz. Tabiki kullanmadığınız her eşyayı alamayız. Bizler için satılabilecek durumda olan, günümüzün ihtiyaçlarına hitap eden, modern çizgilere sahip, temiz, çalışan, satılabilecek olan hertürlü eşya alınabilir. Ancak bu sayılan şartlar dışındaki ikinci el eşyaları almamız pek söz konusu olmuyor.

İkinci el eşya alımı için İstanbul'un neresinde olursanız olun adresinize gelmeye gayret ediyor, yetişemediğimiz durumlarda ise sizlerden eşyalarınızın resimlerini atmanızı rica ediyoruz. Whatsapp veya email yolu ile resimlerini gönderdiğiniz eşyalara da mümkün olan en yüksek fiyatı veriyoruz. Karşılıklı anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde adresinizden nakit olarak alıyor sizlere hiç bir zahmet vermeden hiç bir maliyet yansıtmadan yapıyoruz.

İkinci el eşya alımında dikkat ettiğimiz bir diğer nokta ise satın alacağımız ürünün bulunduğu yerin bizlere uzaklığı. Her ne kadar İstanbul'un her semtine hizmet veriyor olsak da bazen sadece 1 tek parça ürün için kilometrelerce gitmemiz gerekiyor ve bu bize maliyetin dışında zaman kaybı da getiriyor. Örneğin bazen müşterilerimiz bizlerden tek bir zigon sehpa için kilometrelerce yol katetmemizi istiyorlar. Bu da mümkün olmamaktadır. Evinizde fazlalık olan ikinci el olarak değerlendirmek istediğiniz eşyalarınızı değerlendirmek istediğiniz eşyaları bizimle değerlendirebilirsiniz.




Adres: Rüştü Sarp Cad. No:10/B 34840
Küçükyalı/İstanbul

umutspot@gmail.com
0216 3666061
0533 493 33 90





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?