2. İkinci El Beyaz Eşya Alanlar 0533 493 33 90

İkinci el beyaz eşya gurubu genellikle çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, bulaşık makinesinden oluşur. Bunlara klima ve küçük ev aletleri de eklenebilir. Beyaz eşya, ikinci el eşya piyasasında en çok rağbet gören ürünlerin başında gelmektedir. Özellikle ev değiştirenler, taşınanlar, evlenenler, kalabalıklaşan aileler yeni beyaz eşyaya ihtiyaç duyarlarken eski beyaz eşyalarını satmak isterler. Böyle bir durumda bizler müşterimizin evine giderek ikinci el beyaz eşya alışını gerçekleştirerek ödemelerini nakit olarak yapıyoruz.

Peki her türlü ikinci el beyaz eşya alımını yapıyor muyuz? Bu sorunun cevabı elbetteki hayır. Beyaz eşya alırken belli başlı kriterlerimiz oluyor. Örneğin satmak istediğiniz beyaz eşyanın mutlaka çalışır durumda olması gerekmektedir. Arızalı, çalışmayan beyaz eşyayı almamız mümkün değildir. Çalışır olmasının dışında model olarak da 10-15 senelik beyaz eşyaları almamız da çok düşük bir ihtimaldir. Zaten bir beyaz eşyanın kullanım ömrü en iyi ihtimalle 10-12 senedir. Bizlerden ikinci el beyaz eşya alan müşterilerimizin bu eşyaları kullanıp ihtiyaçlarını görmesi için biraz daha yeni model olması gerekir.

İkinci el buzdolabı alımı yaparken de lastiklerinin sağlam olmasına, alt ve üst bölümünün yeterli oranda soğutmasına ve motorunun tamir görmemiş olmasına dikkat ederiz. Eğer beyaz eşyalarınızın Arçelik, Beko, Vestel, Bosch, Profilo, Siemens, Ariston, Regal, Altus, İndesit, Samsung gibi bilinirliği yüksek bir markası varsa o zaman daha yüksek fiyatlara almamız mümkün olabilmektedir.

İkinci el çamaşır makinesi alırken de yine temizliğine, modeline, yıkama kapasitesine ve markasına bakarız. Yıkama kapasitesi yüksek olan, tasarruflu ve model olarak çok eski olmayan çamaşır makineleri daha kıymetlidir.

İkinci el beyaz eşya satacağınız zaman bizleri arayarak fiyat alabilir, istediğiniz zaman değerlendirebilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?