2. İkinci El Eşya Alanlar

İkinci el eşya her ne kadar bir çok eşya gurubunu kapsasa da bizler ev eşyaları, ofis eşyaları ve antika eşyalar ile ilgilenmekteyiz. İstanbul'un bütün bölgelerine her gün hizmet vermekte olan firmamız, sizlere kaliteli hizmet sunabilmek için sürekli çalışmaktadır. Her ne kadar son zamanlarda ikinci el eşya satışı artış gösterse de daha önce hiç kullanılmış eşya satmamış olanlar için bir kaç önemli detayı soru cevap şeklinde açıklayalım


  • İkinci El Eşya Satmak İstiyorum Ne Yapmalıyım ? : Öncelikle değerlendirmeyi düşündüğünüz eski eşya veya eşyalar nedir bunlara karar vermelisiniz. Daha sonra bizleri arayarak satmayı düşündüğünüz eşyalar ile ilgili bilgi verebilirsiniz. Örneğin eşyanızın türü nedir? Eşyanız kaç senelik? Sağlam mı? Varsa markası nedir? Herhangi bir pas, kir, yanık yırtık var mıdır?  
  • İkinci El Eşya Fiyatını Nasıl Veriyorsunuz? : Bu konuda önemli olan kullanılmış eşya durumudur. Eşyanız ne kadar yeni, sağlam, modern ise fiyat o kadar yüksek verilir. Örneğin temiz, markası bilinen, sağlam ve yeni model bir çamaşır makinesi eskilerine göre daha yüksek fiyattan alınacaktır. Sizlerden eşyanız ile ilgili bilgiler aldıktan sonra mümkünse whatsapp ve Email yoluyla eşyanızın resimlerini istiyoruz. Ürününüzü inceledikten sonra sizlere bir fiyat sunuyoruz.
  •  Verdiğiniz Fiyatta Anlaşmamız Durumunda Süreç Nasıl İşliyor ? : Sizlere sunduğumuz fiyat üzerinden anlaşma sağlarsak nakliye aracımız ve taşıma elemanlarımızla adresinize geliyor ve ikinci el eşya alımını gerçekleştiriyoruz. Bu süreç içerisinde sizler hiç bir ücret ödemiyor hiçbir maliyete katlanmıyorsunuz.
  • Ödemeyi Nasıl Yapıyorsunuz? : Ödemeniz eşyalarınız alınırken elden nakit olarak yapılır.
İkinci el eşya satışı için sormak istediğiniz başka bir soru varsa bizleri irtibat numaralarımızdan arayabilir, mail atabilir, whatsapp dan yazabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Umut Spot

 TEL0216 366 60 61
GSM0533 493 33 90
GSM0537 585 59 59


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?