2. İkinci El Led Televizyon Alanlar 0533 493 33 90

İkinci el led televizyon satmak istediğiniz zaman bizleri arayabilir, fiyat alabilir, karar vermeniz halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak satabilirsiniz. Şunu iyi bilmek gerekir ki ikinci el led televizyon satmak ciddi bir iştir. Televizyonunuzun değerinin altında bir fiyata gitmesini istemiyorsanız mutlaka piyasayı iyi bilen, ürünleri tanıyan, işinin ehli bir esnafla görüşmelisiniz. Bizler bu konuda kendimize güveniyor ve sizlere zahmetsizce güven içerisinde bir alışverişin garantisini veriyoruz.

Peki ikinci el led televiyon alırken bizler nelere dikkat ederiz veya fiyatı arttıran unsurlar nelerdir isterseniz bunlardan size bahsedelim.

  • Televizyonunuzun markası bizler için önemlidir. Samsung, Lg, Philips, Vestel, Panasonic, Toshiba, Sony gibi kaliteli markaların televizyonları aynı boyutta olan Regal, Altus, Axen, Seg, Premier, Sunny Led televizyonlara göre daha pahalı alınıp satılmaktadır.

  • Ekran Boyutu Önemlidir. İkinci el led televizyon alışında markadan sonra önemli olan şey ekran boyutudur. Genellikle Tv ekranı ne kadar büyükse o kadar değerli olmaktadır. 82 ekran bir led televizyon ile 127 ekran led televizyon alınırken tabiki fiyat farkı oluşur.

  • Smart veya 3D özelliğinin olması önemlidir. Led televizyonunuzun smart yani internet özelliğinin olması ve 3 boyutlu izleme özelliklerinin olması da fiyatı arttıran özellikerdir. 
Bunları dışında yeni üretilen led televizyonlarda bulunan 4K özelliği ile Hz rakamının yüksek olması da ikinci el led televizyon alırken dikkat ettiğimiz ve fiyatı arttıran detaylardır. Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi ikinci el led televizyon satışı yaparken sizlere güven veren ciddi bir esnafla çalışmanız kazancınızın da artmasına yardımcı olur. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?