2. İkinci El Mobilya Alanlar

İkinci el mobilya evinizdeki veya iş yerinizdeki bir çok eşya gurubunu kapsamaktadır. Koltuk takımı, masa sandalye, çekyat gurubu, baza yatak, ofis eşyası, büro mobilyası, yatak odası, sürgülü elbise dolabı gibi bir çok eşya ikinci el mobilya olarak alınıp satılmaktadır. Diğer eski eşya alımlarında olduğu gibi mobilyada da müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda adreslerine giderek fiyatlandırıyor, müşterimizle anlaşmamız halinde ise nakit olarak satın alıyoruz.

Bazı müşterilerimiz ikinci el eşya satışından olması gerekenin üzerinde bir maddi beklenti içerisinde oluyorlar. Bu tarz durumlara karşılık müşterilerimizden satmak istedikleri eşyaların resimlerini istemekteyiz. Resimleri istedikten sonra eşyaları inceliyor ve ona göre fiyat veriyoruz. Resim isteyerek fiyat vermek hem bizlere hem de müşterilerimize zaman kazandırmaktadır. İstanbul trafiğinde her istediğimiz adrese istediğimiz zaman ulaşamadığımız için whatsapp veya email yoluyla gelen eşya resimleri alış sürecinin çok hızlandırmaktadır.

İkinci el mobilya alırken aradığımız en temel özelliklerden birisi modern çizgilere sahip olmasıdır. Satmak istediğiniz mobilyanızın temiz olması çok önemli olsa da günümüz modern çizgilerine sahip olması da önemlidir. Örneğin satmak istediğiniz yatak odası çok temiz olabilir ancak yıllar öncesinin modeli olan bir yatak odası ise alınıp satılması çok zordur.

Satmak istediğiniz eşyaların alışı sırasında oluşacak demontaj, taşıma, nakliye gibi işlemler için sizlerden en ufak bir ücret talep etmiyoruz. İkinci el eşya işi karşılıklı güvenle yapılacak bir iştir. Eşyalarınızı bizlere satarsanız sizlere zahmetsiz ve güvenilir bir alışveriş sözü verebiliriz.

0216 366 60 61
0537 585 59 59
0533 493 33 90

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?