Acıbadem 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

 Acıbadem ikinci el eşya satışı yapmak istediğiniz zaman bizleri arayabilir, eski eşyalarınızı aynı gün içerisinde satabilirsiniz. Satmak istediğiniz kullanılmış eşya türüne göre sizlere fiyat veriyor, anlaşmamız halinde ise sizlerden nakit olarak satın alıyoruz. İkinci el eşya kavramı eskiye nazaran çok farklı şekilde değişiklik göstermiştir. Önceleri eski eşya elden ayaktan düşmüş, hurda durumuna gelmiş eşyaları da kapsamaktaydı. Ancak günümüzde eşya tüketimi çok hızlı olduğu ve satış talebi çok fazla olduğu için seçici olma şansımız yüksek. Bu sayede bizler de satılabilir olan temiz, sağlam, çalışır durumdaki ve günümüz modasına uygun eşyalar alıyoruz.

Acıbadem ikinci el eşya alırken sürekli seçkin ürünler aldığımız bir semt. Evlerinizde günlük kullandığınız çamaşır makinesi, buzdolabı, led televizyon, lcd televizyon, baza yatak, sürgülü dolap, masa sandalye, köşe koltuk takımı, koltuk takımı, L koltuk gibi eşyaların yanı sıra ofis mobilyası ve büro mobilyası da alıyoruz. Bu eşyaları alırken yazımızın başıda da belirttiğimiz gibi temiz, sağlam ve kullanılabilir olmasına dikkat ediyoruz. Sizlerden ikinci el eşya alırken sizden sonra kullanacak kişilerin de uzun zaman işine yarayacak eşyalar olmasına dikkat ediyoruz. Kullanım ömrü bitmiş bir ikinci el eşya alımı yapmamız söz konusu olmamaktadır.

Ev veya iş yerlerinizde bulunan antika mobilya veya klasik eşya için de bizleri arayarak fiyat alabilir, aynı gün içerisinde nakit olarak satabilirsiniz. Antika koltuk takımı, yemek odası, yatak odası, bahü, gümüş eşya, el halısı, klasik mobilya, oymalı mobilya, tablo, yağlı boya resim gibi değerli eşyalar için de sizlere hizmet vermekteyiz. Bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
0216 366 60 61

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?