Ataşehir İkinci El Eşya Alanlar


Ataşehir ikinci el eşya eşyalar için bizleri telefonlarımızdan arayabilirsiniz. Kullanılmış eşyalarınızın değerlendirilmesi için bizleri haftanın 7 günü arayabilir, bilgi alabilir, istediğiniz zaman eşyalarınızı bizlere satabilirsinizDoğu Ataşehir ve Batı Ataşehir kavramları oluştu. Sizlerden gelen eşya satış talepleri üzerine Ataşehir’e geliyor ve eşyalarınızı adresinizde görüyor, fiyat veriyor, anlaşma olması halinde nakit olarak aynı gün içerisinde alıyoruz. Eğer fiyat verdiğimiz gün müsait değilseniz sizlerin müsait olduğu bir gün alıyoruz.
İstanbul trafiğini göz önüne aldığınızda bazı yerlere yetişemediğimiz zamanlar da oluyor. Bu gibi durumlarda eşyalarınızın veya antikalarınızın bizlere whatsapp veya e-mail yoluyla resimlerini gönderebilir bu şekilde de bizlerden fiyat alabilir ve ikinci el eşyalarınızı değerlendirebilirsiniz. Ataşehir’in neresinde olursanız eşyalarınızı kapınızdan nakit olarak alıyoruz.
Temiz ve kullanılabilir olması, yanık yırtık olmaması, çok eski model olmaması kaydıyla çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, koltuk takımı, yatak odası takımı, yemek odası takımı, sürgülü elbise dolabı, led televizyon, lcd televizyon, plazma televizyon, portmanto, baza yatak, masa sandalye, halı gibi eşyaların dışında antika eşya, antika koltuk takımı, yemek odası takımı, obje, el halısı, değerli tablo, gümüş eşya, gümüş obje, Hereke Halı, Bünyan Halı, İpek Halı, dokuma el halısı gibi eşyalarınız için sizlere haftanın 7 günü hizmet vermekten mutluluk duyarız.
Sizde ikinci el eşya satmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?