Erenköy 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Erenköy ikinci el eşya satışı için bizleri haftanın 7 günü arayabilir, satmak istediğiniz eski eşya varsa aynı gün içerisinde değerlendirebilirsiniz. Bizleri arayarak satmayı düşündüğünüz ikinci el eşya hakkında bilgi verdikten sonra fiyat alabilir, anlaşma halinde ise aynı gün veya sizlerin müsait olduğunuz bir gün nakit satabilirsiniz. Alınan eşyaların bedelini eşyayı aldığımız an yapıyor, eşya alımında oluşan nakliye, taşıma, demontaj gibi işlemler için sizlere en ufak bir maliyet yansıtmıyoruz.

İkinci el eşyalarınızın türüne göre alırken dikkat ettiğimiz belli başlı noktalar vardır. Örneğin ikinci el elektronik eşya alırken dikkat ettiğimiz noktalar ile beyaz eşya veya mobilya alırken dikkat ettiğimiz hususlar çok farklıdır. Beyaz eşya alırken sağlam, çalışır durumda olan, kir pas içermeyen eşyaları alırken, mobilyada modern olması, yanık yırtık olmaması, çökme olmamasına dikkat ederiz. İkinci el Ses sistemi, Led televizyon, Lcd televizyon, Müzik sistemleri alırken de ses ve görüntülerinin eksiksiz olmasına dikkat ederiz.

Genellikle ev eşyası, elektronik eşya, mobilya ve antika eşya ile ofis mobilyaları ile büro mobilyaları alımı yapmaktayız. Satmak istediğiniz kullanılmış eşya resimlerini bizlere gönderere de fiyat alabilirsiniz.Whatsapp veya email yoluyla resim göndererek süreci hem kendi adınıza hem de bizler adına hızlandırmış olursunuz.

İkinci el eşya değerlendirirken güvenilir bir esnaf ile çalışıp eşyalarınızı zahmetsizce satmak isterseniz sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
0537 585 59 59
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?