İkinci El Eşya Satmak İstiyorum 0533 493 33 90

İkinci el eşya satmak veya fiyat almak isterseniz bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde arayabilirsiniz. Daha önce hiç eşya satışı yapmadıysanız sizlere bu sürecin nası işlediğini soru cevap şeklinde açıklayalım


  • Ne tür ikinci el eşya alıyorsunuz? : İkinci el eşya çok geniş bir kavramdır. Ancak bizler bu eşya gurubu içerisinde ev eşyası, antika eşya, ofis mobilyası ve büro mobilyası ile ilgilenmekteyiz.
  • Her ikinci el eşyayı alıyormusunuz? Alırken neye dikkat ediyorsunuz? : Her eşyayı tabi ki almıyoruz. Bir eşyanın alınması için satılabilir bir eşya olması gerekir.İkinci el eşya alırken ilk dikkat ettiğimiz husus eşyanın temiz olmasıdır. Kullanılmış eşya temiz değilse ne kadar yeni model olursa olsun, alınıp satılması mümkün olmamaktadır. İkinci el beyaz eşya alışımızda ise en önemli şartımız çalışır durumda olmasıdır. Bu durumla çok karşı karşıya kalmaktayız. Bizler bozuk olan bir makineyi tamir ettirerek satma gibi bir ticari faaliyette bulunmuyoruz. Mümkün olan en temiz ürünleri almaya çalışıyoruz
  • İkinci El Eşya fiyatını neye göre veriyorsunuz? : Eşya grubuna göre değişiyor. İkinci El Mobilya da tarzına temizliğine dikkat ediyoruz. Model olarak güzel bir modelse ve temizse, fiyat olarak mümkün olan en yüksek fiyattan alıyoruz. İkinci el beyaz eşya ve elektronik eşya alımında ise marka daha ön plana çıkıyor. Temiz olması, pas ve kir barındırmaması yine önemli bir etken. 
  • Anlaşmamız halinde eşyaları ne zaman alıyorsunuz? : Verdiğimiz fiyatı kabul ederseniz ve anlaşırsak aynı gün içerisinde veya sizlerin müsait olduğu birgün nakit olarak alıyoruz.
  • Eşyaları alırken nakliye veya taşıma maliyeti kime ait? : Bütün maliyetler tarafımızdan karşılanmaktadır. Nakliye, taşıma, montaj, demontaj işlemleri için sizler hiçbir maliyete katlanmıyorsunuz. 
Burada yazan maddeler dışında herhangi bir konu danışmak için veya ikinci el eşya satışı yapmak için bizleri arayabilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?