Ümraniye 2. İkinci El Eşya Alanlar

Ümraniye ikinci el eşya alımını sürekli yaptığımız semtlerden biridir. Müşterilerimizden gelen eski eşya satış taleplerini aynı gün içerisinde değerlendiriyoruz. Müşterilerimiz kullanılmış eşya satmak istedikleri zaman bizleri arayarak eşyaları hakkında bilgi verdikten sonra sizlerin adresinize geliyor eşyalarınızı yerinde görerek fiyatlandırıyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak alıyoruz. Eşyalarınızı alışımız sırasında oluşan nakliye, taşıma, demontaj gibi işlemler için sizler en ufak bir maliyete katlanmıyorsunuz.

İstanbul ikinci el eşya alışı için bazen bizlere çile olabiliyor. Özellikle trafikte yaşanan kalabalık biryerden bir yere giderken bizlere adeta ızdırap olmaktadır. Bu yüzden bazı ikinci el eşya taleplerine yetişemiyoruz. Bu gibi durumlarda müşterilerimizden satmak istedikleri eşyaların resimlerini whatsapp veya email yoluyla göndermelerini istiyoruz. Resimlerden de sizlere fiyat verebiliriz. Ancak sizler de resimlerde görünmeyen detaylar için bizlere bilgi vermelisiniz. Örneğin bir koltuk takımı resmi resimde kusursuz görünürken, detaylarda olan yırtık yanık, çökme gibi kusurları bizlere bildirirseniz hem sizler hem bizler için daha sağlıklı sonuçlar alınır. Çamaşır makinesi, buzdolabı, led televizyon, lcd televizyon, koltuk takımı, çekyat, L koltuk, ses sistemi, antika eşya, piyano, pikap, plakçalar, plak, el halısı, gümüş eşya vb için sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız .

Üsküdar, Ataşehir, Çekmeköy gibi ilçelerle komşu olan Ümraniye ikinci el eşya için veya İstanbul'un diğer semtlerinden gelen eski eşya satış talepleri için sizlerin hizmetinizdeyiz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
0537 585 59 59

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?