Ümraniye 2. ikinci el eşya alanlar

 İkinci el eşyalarınızı Ümraniye‘de bulunan adresinizden aynı gün içerisinde nakit olarak alıyoruz. İkinci el eşyalarınızın türü ve durumu hakkında bilgi verebilir bu bilgiler doğrultusunda bizlerden fiyat alabilirsiniz. Ancak en doğru fiyat ikinci el eşyalarınızı adresinizde görerek verilen fiyattır. Çünkü çoğu zaman müşterilerimizin anlattıkları ile gerçek eşya birbirini tutmamaktadır.
İkinci el eşyalarınızı Ümraniye’de adresinize gelerek görmek dışında bir de eşyalarınızın resimlerini görerek fiyatlandırma vardır. WhatsApp ve E-mail yoluyla ikinci el eşyalarınızın bizlere resimlerini gönderebilir bu sayede daha hızlı fiyat alabilirsiniz. Resimler bizlere eşyanın genel durumu ile ilgili bilgi verebilmektedir. Dediğimiz gibi resimleri görülen eşyanın değerlendirilebilecek ikinci el eşya olduğuna kanaat getirirsek adresinize gelerek eşyaları yerinde görüyoruz. Tabiki her ikinci el eşya maddi bir değer taşır diye bir şey söz konusu olamaz. Bazı ikinci el eşyalar artık ömrünü doldurmuş, eskimiş, kullanılamaz hale gelmiştir. Takdir edersiniz ki bu tarz ikinci el eşyaları bizlerin alması da satması da mümkün olmamaktadır.
Ancak temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olan ikinci el eşyalarınızı mutlaka değerlendirmeye çalışıyoruz.
Ümraniye ikinci el eşya ve Ümraniye ikinci el spot eşya için bizleri 0216 366 60 61 ve 0537 585 59 59 numaralı telefonlarımızdan haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?