2. İkinci El Çamaşır Makinesi Alanlar 0533 493 33 90

      2. el çamaşır makinesi eski eşya alımı içerisinde en çok alım yaptığımız eşyaların başında gelmektedir. Her marka ve modelin alınıp satıldığı 2.el çamaşır makinesinde önemli olan makinenin çalışmasıdır. Çalışmayan hiçbir beyaz eşya alınıp satılamaz. İkinci el eşya alımı yapan firmalar içerisinde bazıları hurda beyaz eşyaları alıp tamir ettirmek suretiyle satış yapıyor olsalar da bu hiç yararlı bir yol değildir. Çünkü tamir edilmiş bir çamaşır makinesi eski performansını göstermez.Bizler de müşterilerimize sağlam ürünler satmak istediğimiz için sizlerden temiz ve çalışır durumdaki ikinci el çamaşır makinelerini almak isteriz.

    2.el çamaşır makinesi alırken sizlere vereceğimiz fiyatı arttıran en önemli etken markasıdır. Herkes tarafından bilinip güvenilen Arçelik, Beko, Bosch, Siemens, Airston, İndesit, Altus, Regal, Profilo, Samsung gibi ikinci el çamaşır makineleri daha değerli alınıp satılacaktır. Tabi bunun dışında yıkama kapasitesi kaç kilo olduğu, kurutma özelliğinin olup olmaması, modeli, kaç senelik olduğu da önemlidir. Çamaşır makinesini sizlerden almadan önce mümkünse denemek isteriz bunun sebebi de art niyetli insanlardır. Maalesef bazı müşterilerimiz arızalı olduğunu bildikleri ürünleri bizlere sağlam diyerek satmaya çalışmaktadırlar. Bunun önüne geçebilmek açısından çamaşır makinesini çalıştırıp en azından su aldırmak, sıkmaya geçirtmek de bizler için bir güvence olacaktır.

      Yeni veya yeniye yakın, temiz, çalışır durumdaki çamaşır makineleriniz için bizler haftanın 7 günü arayabilir, fiyat alabilir, aldığınız fiyatı beğenmeniz durumunda aynı gün içerisinde nakit olarak satabilirsiniz. Nakliye aracımız ve elemanımız ile adresinize geliyor ve sizlere hiçbir zahmet vermeden ikinci el çamaşır makinenizi evinizden alıyoruz.

0216 366 60 61
0533493 33 90
umutspot@gmail.com
       

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?