2. İkinci El Eşya Alan Yerler 0533 493 33 90

Evlerinizde veya iş yerleriniz de ikinci el eşyalarınızı satmak istediğiniz zaman bizleri arayarak zahmetsizce ve güven içerisinde satabilirsiniz. Günlük hayatınızın içerisinde bir dönem kullandığınız ancak zamanla ihtiyaç fazlası durumuna gelen atıl durumda olan ikinci el eşya için sizlere bir fiyat sunuyor, karşılıklı anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak satın alıyoruz. Hem sizler eşya fazlalığından kurtuluyorsunuz hem de bir başkası sizlerin sattığı eşya ile itiyacını daha az maliyetle karşılıyor. Peki bizler ne tür ikinci el eşya alımı yapıyoruz? Nerelerden alıyoruz? İsterseniz bu soruların cevaplarını vererek ikinci el eşya alımı için sizlere bilgi verelim.

İlk önce ikinci el eşya alımı yaparken İstanbul'un semt gözetmeksizin her semtine hizmet veriyoruz. Anadolu yakası ve Avrupa yakası 2.el eşya için kendi aracımız ve elemanlarımızla sürekli alım yapıyoruz. Ancak eski eşya alımı yaparken bizlerin de çok dikkat ettiğimiz ve ince eleyip sık dokuduğumuz noktalar vardır. Öncelikle ister ikinci el beyaz eşya, mobilya, koltuk takımı olsun isterse elektronik eşya, ses sistemi ve lcd televizyon olsun alınacak olan ikinci el eşyanın mutlaka temiz olması gerekmektedir. Temiz ve kullanılabilir durumda olan, günümüz modasının çok uağında kalmamış ve sizlerden sonra da birilerinin ihtiyacını giderebilecek olan eşyalar satın alınabilir.

Ev veya iş yerleriniz de kullandığınız ikinci el mobilya, çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, koltuk takımı, çekyat, klima, led televizyon, lcd tv, bilgisayar alabileceğimiz gibi ofis mobilyası, büro mobilyası, makam takımı, masif ofis mobilyası gibi eşyalarınızı antika koltuk takımınızı, antika yemek odası, yatak odası, el halısı, piyano, pikap, plakçalar, plak gibi eşyaları da adresinize gelerek nakit olarak alıyoruz. Bizlere haftanın 7 günü 9:00 ve 20:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?