2. İkinci El Eşya Nasıl Satılır? 0533 493 33 90


Bir çok insan daha önce hiç ikinci el eşya satmadığı için "benim eşyamı kimse almaz" mantığı ile eşyalarını çevresinde bedava dağıtmakta veya depolara hapsederek çürümeye terk etmektedir. Sizler bu şekilde davranmayın ve satmayı düşündüğünüz ikinci el eşya için mutlaka bizleri arayın. Zaten 2.el eşya satmak sandığınız kadar zor bir şey değil sadece bizlere irtibat numaralarımız, mail adresimiz ve telefon numaralarımızdan ulaşarak satmak istediğiniz eşya hakkında bilgi veriyor veya eşyanızın whatsapp ya da mail aracılığı ile resimlerini gönderiyorsunuz. Eğer eşyanız bizlerin satabileceğimiz bir eşya ise sizlere doğru bir fiyat veriyoruz. Karşılıklı anlaşmamız halinde ise aynı gün içerisinde adresinizden eşyalarınızı sizlere hiçbir nakliye veya hamaliye ücreti yansıtmadan nakit olarak satın alıyoruz.

Peki burada doğru fiyat derken neyi kast ediyoruz. Bunu bir örnekle açıklayalım; örneğin ikinci el lcd televizyon satmak istiyorsunuz ve bu art niyetli kişilerden birisine denk geldiniz bu kişiler sizlere başkalarından da fiyat aldığınızı düşünerek piyasanın üzerinde fiyat verirler. Örneğin 1000 tl lik bir tv için 1500 tl teklif ederler sizde anlaşarak teslim alması için adresinizi verirsiniz. Bu kişiler televizyonu alıp iş para vermeye gelince televizyona kusur bulmaya başlayarak sizden indirim isterler ve asıl ederi olan 1000 tl ye çekmeye çalışırlar fiyatı ve genelde de çekebilirler çünkü müşteriler de bu tarz insanlarla uğraşmak istemez.

Eşyanız için doğru fiyat almak ve güven içerisinde, zahmetsizce bir alışveriş yapmak isterseniz bizler her zaman hizmetinizdeyiz. İkinci el koltuk takımı, beyaz eşya, led televizyon, lcd televizyon, elektronik eşya, el halısı, bilgisayar, ofis mobilyası, büro mobilyası, klima gibi eşyalarınızı nakit olarak aynı gün evinizden alıyoruz.

0216 366 60 61
0537 585 59 59
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?