2. İkinci El Eşya ve Spot Eşya Kime Satabilirim? 0533 493 33 90

İlk önce spot eşya nedir sizlere bunu açıklayalım. Bayiilerin satmış oldukları markalardan almak zorunda oldukları ürün adedinin fazla olması ve sürekli bu alışa sermaye ayırmak zorunda olmasından dolayı, bir kısmını alış fiyatına veya alış fiyatının biraz altına piyasaya sürmesi sonucu oluşan fiyata spot fiyat bu ürüne de spot ürün veya spot eşya denir. Spot eşya; sıfır eşyadır ve belli sebeplerden dolayı bayii fiyatının altında piyasaya sürülmüş, garanti süresi başlatılmamış, paketi açılmamış üründür. Bayiide satılan X marka çamaşır makinesi ile X marka çamaşır makinesinin spotu arasında fiyatı dışında hiçbir fark yoktur.

İkinci el eşya ise adından da anlaşılacağı gibi belli bir süre kullanılmış daha sonra ihtiyaç fazlası haline gelmiş eşyalardır. Bir eşyanın az veya çok kullanılmış olması onun ikinci el eşya olmasını değiştirmez. Alış esnasında tabiki az kullanılmış bir eşya daha değerli satın alınır, fiyatı yüksek olur ancak o eşyayı müşterilerimize sıfır eşya olarak satamayız. Bir örnekle açıklamamız gerekirse yıllarca kullanılmış olan bir koltuk takımı ile henüz 1 aylık olan bir koltuk takımının alış fiyatları farklı olsa da ikisi de ikinci el ürün olarak satılır.

Spot eşya ve ikinci el eşya çok farklı ürünlerden oluşabilir. Beyaz eşya, elektronik eşya, mobilya, ses sistemi, bilgisayar, lcd televizyon, led televizyon, koltuk takımı gibi bir çok eşya gurubu spot veya ikinci el eşya olarak alınıp satılabilir.

Spot eşya veya ikinci el eşya satmak istediğiniz zaman bizleri arayabilir, ürünleriniz hakkında bilgi verdikten sonra fiyat alabilirsiniz. Süreci hızlandırmak ve daha çabuk fiyat alabilmek için isterseniz resim gönderebilir bu şekilde fiyat alarak zaman kazanabilirsiniz. Verdiğimiz fiyatta anlaşmamız sonucu aynı gün içerisinde İstanbul'un neresinde olursanız olun adresinize geliyor, eşyalarınızı nakit olarak alıyoruz. Zahmetsiz ve kolay bir satış için bizler haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?