2. İkinci El Eşyamı Satmak İstiyorum 0533 493 33 90

Ev veya işyerlerinizde kullanmadığınız ve ne yapacağınızı bilmediğiniz eşyalarınız varsa bizleri arayarak değerlendirebilirsiniz. Sizler için fazlalık olan, yaşam alanınızı daraltan eşyaların resimlerini whatsapp veya email yoluyla bizlere gönderirseniz sizlere eşyalarınızla ilgili fiyat verebilir, karşılıklı anlaşmamız halinde ise aynı gün içerisinde adresinizden nakit olarak alabiliriz. Eşyalarınızın resimlerini istememizin sebebi ise İstanbul trafiğinde her zaman heryere yetişemediğimizdendir. Satın alma sürecini hızlandırmak adına böyle bir yola başvurarak hem sizlere hem de kendimize önemli bir zaman kazandırmış oluyoruz. Ancak burada da müşterilerimizden eşyalarının resimlerde görünmeyen kusurları varsa bizleri bu konuda bilgilendirmelerini isteriz. Resimde görülen eşya ile canlı görülen kimi eşyalar arasında çok büyük farklar olmaktadır.

Resim gönderme imkanınız yok ise sizlerden eşyanızla ilgili bazı bilgiler aldıktan sonra ikinci el olarak alıp satabileceğimiz bir eşya olması halinde adresinize gelerek yerinde inceleme yapıyor ve sizlere bir fiyat sunuyoruz. Anlaşmamız halinde sizlere herhangi bir nakliye veya hamaliye ücreti ödetmeden kendi elemanlarımızla beraber alıyoruz.

İkinci el eşya alımı yaparken en çok dikkat ettiğimiz konu eşyanızın temiz ve sağlam olmasıdır.
Takdir edersiniz ki bizler de satabileceğimiz eşyaları almak isteriz. Hurda durumuna gelmiş, artık ihtiyaç gidermekten yoksun olan bir eşyayı bizler alsak bile hiç kimse alıp kullanmak istemez. Sizlerden sonra bir başkasının ihtiyacını karşılayabilecek, işe yarar durumda olan, kullanım ömrü dolmamış ikinci el eşyalarınızı satmak istediğiniz zaman bizleri arayabilir, eşyalarınızı gönül rahatlı ile zahmetsizce bizlere satabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?