2. İkinci El Klima Alanlar 0533 493 33 90

Çeşitli marka ve büyüklükte olan ikinci el klima alımını İstanbul 'un her semtinden aynı gün içerisinde nakit olarak yapıyoruz. İster ikinci el split klima alan ister ikinci el salon tipi klima alan yer olarak arayın bizler her ikisi için de haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Kendi klima ekibimizle adresinize geliyor, montaj ve sökme işlemlerini kendi elemanlarımızla yapıyor, bu işlemler için sizlerden en ufak bir ücret talep etmiyoruz.

Klimalar ısıtma ve soğutma kapasitesi ile ilgili kendi aralarında ayrılır ve bu büyüklük Btu ile ifade edilir. 7000 Btu dan 48000 btu ya kadar klimalar mevcuttur. Doğal olarak kapasitesi yüksek olan ikinci el klima daha kıymetli olarak alınmaktadır. Ancak klimaların ayırt edici özellikleri sadece kapasitesi değil, aynı zamanda markası ve ionizer olup olmama özelliği ile inverter özelliği de ayırt edici özelliklerdir. İkinci el klima Arçelik, Beko, Vestel, Mitsubishi, Samsung, Alarko, Daikin gibi bilinirliği yüksek markaların klimaları olması halinde bizler de alırken daha değerli alıyoruz. Sizde takdir edersiniz ki müşterilerimiz bilinen markalara daha fazla güven duymaktadırlar.

İkinci el klima alımında yukarıda da bahsettiğimiz gibi sökme işlemini tamamen kendi elemanlarımızla yapmaktayız. Eğer satmak istediğiniz klimanızı daha önce söktürdüyseniz alış sırasında sizlere güvenerek satın alıyoruz. Gazı kaçmamış, sağlam, ısıtma ve soğutmasında herhangi bir sorun yok dediğiniz anda sizlere güveniyoruz. Peki sizlere güvenip aldığımız ikinci el klima sattığımızda arızalı çıkarsa ne olur? Size hiç birşey olmaz ancak bizlere çok büyük zararı olur daha önce defalarca karşılaştığımız bu durumda müşterilerden en ufak bir ücret iadesi talep edemedik ve maliyeti bizlere zarar olarak yazıldı.

Sizler de sağlam ve çalışır durumda olan ikinci el klima satışı için bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?