2. İkinci el koltuk takımı alan yerler 0533 493 33 90

Koltuk takımı bir evin en temel ihtiyacıdır desek yanlış olmaz. Değişen modeller ve trendler doğrultusunda aileler koltuklarını yenilemekte ikinci el koltuk takımını satmak için çeşitli yollar aramaktadırlar. Bizler bu nokta da müşterilerimize yani sizlere yardımcı oluyoruz. Satmak istediğiniz koltuk için adresinize gelerek sizlere fiyat veriyor anlaşmamız halinde ise aynı gün içerisinde adresinizden nakit olarak alıyoruz. Koltuğunuz için adresinize gelebileceğimiz gibi süreci iki taraf adına da hızlandırmak için sizlerden koltuğunuzun resimlerini isteyebiliyoruz.

Peki her ikinci el koltuk takımı alınır mı? Bazı müşterilerimiz neden koltuğumu almıyorsunuz şeklinde bizlere sitemde bulunuyorlar. Ancak bizlerin bir koltuk takımını alabilmemiz için öncelikle onu satabileceğimize inanmamız gerekir. Hurda durumuna gelmiş, model olarak çok eski, kumaşları yıpranmış, çökme ve leke bulunduran bir koltuğu almamız mümkün değil. Sonuçta bizlerden koltuk alacak kişiler de uzun süre kullanarak ihtiyaçlarını görmek isterler. Zaten kullanım ömrü bitmiş bir eski koltuk kimse tarafından rağbet görmeyecektir.

Yataklı, çekyatlı koltuk, klasik koltuk, avangard koltuk, L koltuk, köşe koltuk gibi bir çok koltuk çeşidi içerisinde temiz, lekesiz ve en kullanışlı olanlarını almaya gayret ederiz ki daha hızlı satabilelim. Ev veya iş yerlerinizden alınacak herhangi bir koltuk takımı için kendi aracımızla, kendi taşıma elemanlarımızla, kendi demontaj ekibimizle geleceğimiz için sizler bu işlemler için en ufak bir maliyete katlanmayacaksınız.

Günlük hayatta kullandığınız koltuklar dışında antika koltuk, oymalı koltuk, varaklı koltuk takımları için de hizmetinizdeyiz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?