2. İkinci El Led Televizyon Alanlar 0533 493 33 90

2. el led televizyon almak da satmak da güven isteyen bir iştir çünkü hem alan hem de satan için elektronik eşya dikkat edilmesi gereken bir eşyadır. Sizler ikinci el led televizyon satmak istiyorsanız doğru ve yüksek fiyattan satmak için bizleri İstanbul'un istediğiniz yerinden haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Aynı gün içerisinde adresinize gelecek olan arkadaşlarımız sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı vererek eşyalarınızı nakit olarak alırlar. İkinci el eşya alırken bir çok şeye dikkat ederek alırız beyaz eşya veya mobilya da alım esnasında dikkat edilen noktalar elektronik eşyalara göre çok daha kolaydır.

İkinci el beyaz eşya alırken kir pas olup olmadığına, çalışıp çalışmadığına, modeline bakıp alabiliriz veya ikinci el koltuk takımı alırken yanık yırtık olup olmadığı önemlidir bunlara bakar alıp alamayacağımıza kara veririz. Ancak led televizyon veya lcd televizyon alırken bu kadar kolay karar ve fiyat veremeyiz. Televizyonunuzun model numarasını aldıktan sonra smart özelliği, 4K özelliği, 3D özelliği var mı bunlara bakar eğer varsa sizlere daha yüksek bir fiyat vermeye çalışırız. Televizyonunuzun ekranında sürekli yanıp sönen sarı veya beyaz renkte olan ölü piksel dediğimiz görüntü bozulması olmaması, ekranda çizik olmaması, kararma olmaması gerekmektedir. Ayrıca televizyon alımı sırasında mutlaka fişe takarak görüntü almamız gerekir ki sizlerin dikkat edemediğiniz, gözünüzden kaçan bir arızası varsa bunları tespit edebilelim.

Samsung, Lg, Toshiba, Vestel, Arçelik, Beko, Sony, Philips, Panasonic marka ikinci el led televizyon alışlarımız diğer markalara göre daha değerli olmaktadır çünkü müşterilerimiz bu markalara daha çok güven duymaktadırlar. Sizler de ikinci el led televizyon satarken bizleri ararsanız sizlere güven içerisinde yüksek fiyattan bir alışveriş hizmeti verebiliriz. Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?