2. İkinci El Led Televizyon Satmak İstiyorum

İkinci el led televizyon satmak istediğiniz zaman bizler Umut Spot olarak sizlere haftanın 7 günü hizmet veriyoruz. İstanbul'un neresinde olursanız olun değerlendirmek istediğiniz 2.el led televizyon adresinizden nakit olarak alınır. Markası ve modelini vereceğiniz televizyonunuz piyasada alınabilecek en yüksek fiyattan alınmaktadır. Müşterilerimizden gelen bazı sorulardan anladığımız kadarıyla özellikle ikinci el led televizyon satışlarında bazı çekinceleri olduğunu gözlemlemekteyiz. Özellikle ilk defa eski eşya satan müşterilerimiz acaba kandırılır mıyız? veya televizyonumuz ucuz bir fiyata mı gider? gibi çekinceler taşımaktadır. Bu gibi çekinceler taşımakta haksız sayılmazsınız çünkü ikinci el eşya piyasasında çok az kişi televizyon alımını hakkı ile yapmaktadır.

Eşya satışı konusunda en önemli nokta karşınızdaki esnafın sizlere olan yaklaşımı ve size güven verip vermemesidir. Muhatap olduğunuz esnafın işinin ehli, elektronik eşya alımı satımından anlayan, yaklaşımı düzgün olan birisi olduğuna inanırsanız en azından güven duymanız için bazı sebepler oluşmuş olur. Bizler yıllardır ikinci el eşya sektörünün içinde olduğumuz için ikinci el led televizyon piyasasını sürekli takip etmekte ve sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı vermekteyiz.

İkinci el led televizyon alırken en önemli nokta televizyonunuzun görüntüsünün sorunsuz olup olmadığıdır. Görüntü sağlıklı olmayan, ölü piksel bulunan, kararma veya çizgi olan televizyonları almamız söz konusu olamaz. Televizyonunuz ne kadar temizse bizlerin alacağı fiyat da o kadar yüksek olacaktır. Ayrıca televizyonunuzda smart tv özelliği ve 3D özelliği varsa bunlar da fiyatı arttıran diğer etkenlerdir. İkinici el Samsung, Lg, Philips, Sony, Vestel, Toshiba, Panasonic, Arçelik, Beko led televizyonlar marka olarak daha bilindik olduğu için fiyat olarak da yüksek alınıp satılmaktadır. Tabi diğer markalarda müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda değerlendirilebilmektedir.

Burada sizlere verdiğimiz bilgiler doğrultusunda led televizyon alımını yapıyoruz. Sormak istediğiniz herhangi bir soru veya satmayı düşündüğünüz led televizyon olması durumunda bizleri irtibat numaralarımızdan arayabilir, whatsapp dan mesaj atabilir veya email adresimizden ulaşabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?