Ataşehir 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Ataşehir ikinci el eşya alımı için bizleri arayarak eski eşya satışınızı zahmetsizce ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz. Sizlerden gelen kullanılmış eşya satış talepleri doğrultusunda adresinize geliyor, eşyalarınızı inceliyor, değerlendirebileceğimiz bir eşya olması halinde sizler fiyat veriyor karşılıklı anlaşabilirsek aynı gün içerisinde nakit olarak satın alıyoruz.

Burada önemli olan nokta satmak istediğiniz ikinci el eşya bizlerin değerlendirebileceği bir eşya olmasıdır. Her eski eşyanın maddi bir değeri vardır, alınıp satılabilir diye bir şey söz konusu değildir. İkinci el eşya alımı yapılması için o eşyanın bir başkasının ihtiyacını giderebilecek bir eşya olması gerekir. Örneğin 20 yıl öncesine ait bir çekyat, temiz ve sağlam olabilir anca yıllar öncesinin modeli olan bir çekyatı hiç kimse alıp evine koymak istemez. Dolayısıyla bizler de eşya alımı yaparken çok kullanılmamış, temiz, sağlam, günümüz modasına uygun ürünleri almaya gayret ediyoruz. Bu kriterler çerçevesinde müşterilerimizin adreslerine gidiyor veya whatsapp, email yoluyla eşyalarının resimlerini istiyor ve fiyat sunuyoruz.

Ataşehir de bizlerin hafta içerisinde sürekli hizmet verdiğimiz ilçelerdendir. Özellikle son zamanlarda yoğun şekilde göç alan ve toplu konutlarla bir finans merkezi haline gelen Ataşehir, ikinci el eşya alımını hızlı yapabildiğimiz semtlerdendir. Temiz ve çalışır durumda olması halinde ikinci el çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, koltuk takımı, çekyat, led televizyon, lcd televizyon gibi eşyaların yanı sıra ofis mobilyası, büro mobilyası, makam takımları, bekleme koltukları, deri koltukları da alıp satıyoruz. Bu eşyaların alımı sırasında kendi nakliye aracımız ve taşıma elemanlarımız ile işlemleri gerçekleştiriyoruz. Sizlere en ufak bir maliyet yansıtmadan zahmetsiz ve güvenilir bir biçimde eşyalarınızı alıyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?