Evimdeki İkinci El Eşyamı Satmak İstiyorum 0533 493 33 90

Evlerinizde bulunan, yaşam alanınızı daraltan sizlere hareket imkanı vermeyen, artık kullanmadığınız eşyalarınızı ne yapacağınızı bilmiyorsanız bizler yardımcı olabiliriz. Elinizde bu tarz eşyalar varsa sizlere satmanızı tavsiye ederiz. Fazlalık eşyaların depolanması, nasıl olsa birgün lazım olur mantığı ile saklanması sizlere belli bir müddet sonra büyük bir yük olmaktadır ve bu yükün halledilmesi çok daha zor olmaktadır ki depolama da çok ayrı bir sorundur. Peki eşyalarınızı nasıl satabilirsiniz? Eşya satmak nasıl bir süreçtir? Bizler bu konu ile ilgili size bilgi vermek istedik;

İkinci El Eşya satmak sanıldığı kadar zor bir iş değildir. İlk önce satmak istediğiniz eşyanın ne veya neler olduğuna net bir kara vermeniz gerekir ki net bir fiyat alabilesiniz. Bu kararı verdikten sonra ikinci el eşya fiyatı almak için bizlere irtibat numaralarımızdan www.umutspot.com internet sitemizden ulaşabilirsiniz. eğer satmayı düşündüğünüz ikinci el eşya bizlerin değerlendirebileceğimiz türden bir eşya ise sizlere bir fiyat veririz. Hatta bizlere whatsapp üzerinden resimlerini gönderirseniz hem sizler için hem de bizler için çok daha pratik bir çözüm olur ve daha belirleyici bir fiyat verebiliriz. Fiyatta anlaşmamız halinde ise aynı gün içerisinde kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızla adresinize gelir, eşyalarınızı teslim alırız ve sizler bu süreç içerisinde en ufak bir nakliye ya da hamaliye ücreti ödemezsiniz.

Temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olan ancak günümüz modasından ve kullanım alışkanlıklarından çok uzak olmayan eşyalarınızı satmak istediğiniz zaman bizler hizmetinizdeyiz. Güvenilir ve zahmetsiz bir şekilde eşyalarınızı satmak isterseniz bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?