İkinci El Eşya İçin Bizleri Arayın 0533 493 33 90

İstanbul ikinci el eşya alımı için bizleri gönül rahatlığı ile arayabilir, zahmetsizce ve güvenilir bir şekilde eşyalarınızı satabilirsiniz. Eşyalarınızı satmak istediğiniz de tek yapmanız gereken bizleri irtibat numaralarımızdan aramanız, mail atmanız veya whatsapp yolu ile iletişime geçmenizdir. Sizlerin satmayı düşündüğünüz ikinci el eşya eğer bizlerin değerlendirebileceğimiz tarzda bir eşya ise en kısa sürede sizlere bir fiyat veriyoruz ve anlaşabilmemiz halinde aynı gün içerisinde alıyoruz. Müşterilerimiz fiyat alma sürecini hızlandırmak ve daha çabuk sonuç alabilmek için bizlere 2.el eşya resimlerini whatsapp veya email yoluyla gönderebilir, bu şekilde de fiyat alabilirler.

2.el eşya alıyoruz demek her eşyayı alıyoruz demek değildir. Bazı müşterilerimiz hurda haline gelmiş, artık hiç kimsenin bir işine yaramayacak olan ve kullanım amacını yitirmiş eşyaları neden almadığımız için bizlere sitem etmektedirler. Ancak takdir edersiniz ki sizlerden sonra da bu eşyaları kullanacak olan kişiler tam randımanlı ve temiz bir şekilde kullanmak ister bu yüzden de eşya alımı sırasında mümkün olduğu kadar ince eleyip sık dokumaktayız.

www.umutspot.com olarak ikinci el lcd televizyon, led televizyon, beyaz eşya, koltuk takımı, mobilya, çekyat, elektronik eşya, klasik eşya, ofis mobilyası, büro mobilyası alımını aynı gün içerisinde gerçekleştiriyoruz. Sizler de eşyalarınızı satmadan önce bizleri arasanız sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?