İstanbul 2. İkinci El Eşya Alımı 0533 493 33 90

Umut Spot olarak İkinci el eşya alımını İstanbul'un her noktasından nakit olarak yapıyoruz. Sizlerden gelen eski eşya satış talepleri doğrultusunda adresinize gelerek eşyalarınızı fiyatlandırıyor, karşılıklı anlaşmamız halinde ise kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızla sizlere en ufak bir maliyet yansıtmadan satın alıyoruz. Temiz, sağlam durumda olan bir başkasının da ihtiyacını giderebilecek nitelikteki eşyalarınız için bizleri arayabileceğiniz gibi whatsapp aracılığı ile eşyalarınızın resimlerini göndererek de fiyat alabilirsiniz, bu şekilde hem sizler hem de bizler zaman kazanmış oluruz.

Bizler evlerinizde veya ofislerinizde kullanmadığınız eşyalarınızı alıyoruz ancak bu her eşyayı aldığımız anlamına gelmez. 2.el eşya alımı sırasında en çok dikkat ettiğimiz konu temizlik ve sağlamlıktır. Sizlerden sonra eşyaları evlerinde veya ofislerinde kullanacak olan insanlarda temiz eşyalar almak isterler. İkinci el beyaz eşya alımı sırasında eşyanızın temiz ve çalışır durumda olmasına, markasına, modeline dikkat ederken ikinci el mobilya alışımızda yanık yırtık barındırmamasına, çökme olmamasına, çok eski model olmamasına dikkat ederiz. Yine ikinci el elektronik eşya alışında da sağlam olması en önemli faktördür. İkinci el ofis mobilyası ve büro mobilyası için de aynı gün alım yapıyoruz. Makam takımları, ofis mobilyaları, büro mobilyaları ve sekreter takımları için de bizleri arayabilirsiniz. Her eşya gurubunun değerlendirmesi farklı olarak yapılmaktadır beyaz eşya da yeni model olması ikinci planda olsa da mobilya da yenilik ve modern çizgilerin hakim olması çok daha önemlidir.

Sizlerde eşyalarınızı değerlendirmek istediğiniz zaman bizleri arayabilir, eşyalarınızı sağa sola dağıtmak, depolarda çürütmek yerine nakit karşılığı satarak gelir elde edebilirsiniz. 2.el eşya için sizlere zahmetsiz ve güvenilir bir alışveriş sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?