Maltepe 2. İkinci El Eşya Alan Yerler 0533 493 33 90

Maltepe ikinci el eşya, spot eşya için sizlerin 7 gün hizmetinizdeyiz. Ev veya ofisinizde sizlere fazla gelen artık değiştirmek veya kurtulmak istediğiniz eşyalarınız için bizleri arayabilir, aynı gün içerisinde nakit olarak satabilirsiniz.

Nasıl mı? Bizler arayarak satmak istediğiniz ikinci el eşya ile ilgili sizlere sorular soruyoruz. Eşyanızın durumu nedir? Ne tür bir ikinci el eşyadır? Markası varsa nedir? Bizlere bu şekilde kısmi bilgi verdikten sonra varsa resimlerini gönderebilirsiniz. Son zamanlarda neredeyse herkesin elinde olan akıllı cep telefonlarımızın whatsapp özelliği ile veya email yoluyla resimlerini gönderdiğiniz eşyanızla ilgili sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı sunuyoruz. Karşılıklı anlaşma olması halinde adresinizden ikinci el eşya alımını aynı gün içerisinde gerçekleştiriyoruz.

2.el eşya Maltepe ilçesinin her semtine verdiğimiz bir hizmet. Ev eşyası dışında antika mobilya, ofis mobilyası ve büro mobilyası alımı için de Maltepe ye sürekli hizmet vermekteyiz. Evlerinizde bulunan eski plak, el halısı, pikap, müzik seti, tablo, koltuk takımı, klasik mobilya, yemek odası, piyano gibi eşyalar için de adresinize gelerek fiyat verip satın alıyoruz.

Peki hertürlü ikinci el eşya alımı yapıyormuyuz? 2.el eşya alımı yaparken sadece temiz durumda olan, bizlerden alan kişilerin ihtiyacını karşılayabilecek durumda olan, çalışan ve model olarak çok eski ürünler almamaya gayret ediyoruz. Spot ve eski eşya ile ilgili bizleri arayarak bilgi alabilir, eşya resimlerini göndererek fiyat alabilir, daha ileri bir tarihte satabilirsiniz. Sizler de Maltepe de oturuyor ve eşyalarınızı satmak istiyorsanız bizleri en kısa sürede arayabilir, eşyalarınızı nakit olarak değerlendirebilirsiniz

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?