Spot Eşya Alan Yerler 0533 493 33 90

Spot eşya satışı yamak istiyorsanız bizler http://www.umutspot.com/spot-esya-satmak-istiyorum/   İstanbul genelinde ilçe ayrımı yapmaksızın eşyalarınızı nakit olarak alıyoruz. Kendi nakliye aracımız ve kendi elemanlarımız ile adresinize geliyor, nakit olarak alıyoruz. Zahmetsiz ve güven içerisinde spot eşya satışı yapmak istediğiniz zaman bizler hizmetinizdeyiz.

Peki spot eşya nedir? Spot eşya ve ikinci el eşya aynı şey midir? İsterseniz bir çok kişi tarafından karıştırılan bu kavramlar hakkında sizlere bilgi verelim. Spot eşya, eski eşya demek değildir. A markasının bayisi, kota dolayısıyla almak zorunda olduğu ürünlerin stoğunda birikmesi sonucunda sermaye sıkıntısı ile elindeki fazla ürünleri aldığı fiyatın altına piyasaya sürer. Bayii fiyatının altına piyasada alınıp satılan ürünler kendi spotunu oluşturur. Bu anlatım size karışık geldiyse bir örnek ile açıklayalım

Örneğin A marka Lcd televizyon bayisi bu ay 100 adet kotası olan Lcd televizyon aldı. Ve bu televizyonların 20 adetini sattı. Bir sonraki ay ise yine 100 adet Lcd televizyon aldı ve bunun da 30 adetini sattı. Bu bayinin elinde sermayesini bağladığı 150 adet televizyon birikmiş oldu ve diğer aylarda bu televizyonlardan 100 er adet daha alacağı için ve stoğu daha da fazla şişecektir. Bayii stoğunu azaltmak ve sermayesini arttırmak için elinde bulunan stoktan spot lcd televizyon satışı yapar ve aldığı fiyatın altında satar. Bu şekilde spot lcd televizyon bayii fiyatının altında bir fiyatla alınıp satılır.

İkinci el lcd televizyon ile spot lcd televizyon arasında bu şekilde fark vardır. Spot lcd televizyon sıfırdır kutusu açılmamıştır, garantisi başlamamıştır. İkinci el lcd televizyon ise adı üzerinde kullanılmış televizyondur. Sizlerinde elinizde değerlendirmek istediğiniz ikinci el veya spot eşya varsa bizleri arayarak değerlendirebilirsiniz.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?