Suadiye 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Suadiye Anadolu yakasının en önemli semtlerinden birisidir. Son zamanlarda kentsel dönüşümde fazlası ile nasibini alan Suadiye neredeyse her sokağında bulunan kamyonlar ile büyük bir şantiye görünümünde. Bizler Umut Spot olarak Suadiye ikinci el eşya alımı için bu bölgeye gelen taleplere göre neredeyse haftanın hergünü hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizin satmak istedikleri ikinci el eşya eğer değerlendirebileceğimiz bir eşya ise bir fiyat teklifi sunar karşılıklı olarak anlaşmamız halinde ise aynı gün içerisinde nakit satın alırız.

Müşterilerimizi mağdur etmemek adına söz verdiğimiz gün ve saatte adreslerinde oluyor ve 2.el eşya fiyatlandırmasını adreslerinde yapıyoruz. İstanbul trafiğinde her adrese yetişemediğimiz durumlarda sizlerden whatsApp veya email yolu ile bizlere eşya resimlerini göndermenizi istiyoruz gelen resimler üzerinden de sizlere fiyat verebiliyoruz. Ancak müşterilerimizden, eşyalarında resimlerde görünmeyen kusurları bunlardan da bizlere bahsetmesini rica ederiz ki çoğu kusurlar resimlerde görünmemektedir.

İkinci el eşya satarken dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri de eşyanızı kime sattığınız, hangi esnafla çalıştığınızdır. Suadiye semtini sokak sokak bilen yıllardır 2.el eşya için bölgeye hizmet eden firmamız sizlere zahmetsiz ve güven içerisinde bir alışveriş vaad etmektedir. Temiz, sağlam, kullanılabilir durumdaki ikinci el eşyalarınızı daima doğru ve güvenilir fiyatlarla, hızlı ve pratik bir şekilde müşterilerimizden satın alıyoruz. Sizlere de Suadiye ikinci el eşya için hizmet vermekten mutluluk duyarız

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?